صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

کنسرت «ایرانم» علیرضا قربانی در شهر‌های مختلف ایران روی صحنه می‌رود

  • کد خبر: ۳۵۵۷۴۲
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۴
رئیس سازمان سینمایی از برگزاری کنسرت «ایرانم» علیرضا قربانی در شهر‌های کشور مختلف خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رائد فریدزاده رئیس سازمان سینمایی با حضور در کنسرت «ایرانم» علیرضا قربانی در محوطه باز استادیوم آزادی برگزار می‌شود، درباره برگزاری کنسرت با ظرفیت شبانه بیش از ۷۵۰۰ نفر گفت: حضور در کنسرتی با این وسعت تجربه یگانه و درخشانی بود و به نظرم این کنسرت همان‌طور که خود آقای قربانی هم اشاره کردند این قابلیت را دارد که گستردگی‌اش در سطح کشور بیشتر باشد.

وی ادامه داد: این تجربه خاص که جمعیتی بالغ بر ۸ هزار نفر همصدا و همدل شوند بسیار ویژه است. امیدوارم که این در سراسر ایران برگزار شود.

رئیس سازمان سینمایی درباره لزوم ایجاد فرصت برابر برای استفاده از امکانات و رویداد‌های فرهنگی هنری در سراسر کشور بیان کرد: به نظر می‌رسد امکان چنین تجربه‌ای که الان در تهران انجام شده و از شهرستان‌ها هم مخاطب دارد، می‌تواند در اقصی نقاط کشور تکرار شود و این حق همه مردم ایران است که با این کنسرت فاخر و باکیفیت همدل و همنوا شوند.

منبع: ایلنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.