صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

وزیر میراث فرهنگی: باید سهم گردشگری ایران از چین افزایش یابد + ویدئو

  • کد خبر: ۳۵۶۲۷۳
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۴
وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: چین یکی از مقاصد مهم گردشگری برای دنیاست و سالانه ۱۶۰ میلیون گردشگر از این کشور به مقاصد مختلف می‌روند؛ ما باید سهم خود را از این بازار مشخص کرده و افزایش دهیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید رضا صالحی امیری اظهار کرد: جمعیت کشور چین بیش از یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون نفر است و برای سال ۲۰۳۰ اعزام ۲۰۰ میلیون گردشگر را در دستور کار خود قرار داده‌اند. این ظرفیت بزرگی است و ما باید از این بازار ظرفیت خود را مشخص کنیم.

وی افزود: رفت و برگشت‌هایی (مراوداتی) بین ما و چین شکل گرفته و بعد از چند جلسه همکاری‌های مشترک را آغاز کردیم. اکنون اشیای تاریخی ما در پکن، شانگهای و جا‌های مختلف در حال نمایش است. همکاری موزه‌ای داریم. چینی‌ها هم همکاری دارند. در آینده نزدیک تفاهم‌نامه‌ای را برای افزایش میزان گردشگر‌ها خواهیم داشت.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: ما معتقدیم که روابط اقتصادی ما و چین در بالاترین سطح ممکن است؛ اما روابط گردشگری در این سطح رضایت بخش نیست. اولویت‌های گردشگری ما آسیای میانه، قفقاز، حوزه خلیج فارس و بعد از آن چین، هند و روسیه است.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.