صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

بورس مثبت باقی ماند | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ شهریور ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۵۶۵۲۸
  • ۱۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۲
بازار سهام در چهارمین روز متوالی سبزپوشی، امروز بیش از ۱۹ هزار واحد مثبت شد.

به گزارش شهرآرانیوز، شاخص کل بورس امروز با رشد ۰.۷۷ درصد، به ارتفاع ۲ میلیون و ۵۴۲ هزار واحد رشد کرد. نماد‌های فملی، پارسان، شپدیس، وغدیر، شپنا، تاپیکو و نوری بیشترین اثر مثبت را بر رشد امروز این شاخص داشتند.

شاخص هم‌وزن و شاخص فرابورس به ترتیب ۰.۲۴ درصد و ۰.۲۵ درصد مثبت را ثبت کردند.

در روز معاملاتی جاری، ارزش معاملات و حجم معاملات خرد رشد کردند و به ترتیب به ۸ هزار و ۴۵۶ میلیارد تومان و ۲۳.۹ میلیارد برگه سهم رسیدند.

در مقابل، باوجود شرایط مثبت بازار سهام، ۲۲۶ میلیارد تومان از پول حقیقی‌ها از بازار خارج شد.

بورس در سه روز معاملاتی گذشته، رشد شارپی را تجربه کرد، اما این رشد شارپی امروز کمی فرونشست و تقابل خریداران و فروشندگان در بازار امروز مشهود بود.

شاخص بورس امروز با رشد بیش از ۴ درصدی نسبت‌به کف شنبه گذشته، به محدوده مقاومت کوتاه‌مدتی رسید که می‌تواند بیانگر نوسان‌گیری برخی از سهام‌داران باشد و آن‌ها را مجاب به فروش سهام کند.

از این‌رو هم‌زمان با آغاز معاملات نخستین روز هفته سوم شهریورماه، جدال میان خریداران و نوسان‌گیر‌ها باعث شد تا سهم رنگ قرمز در تابلوی بورس بیشتر شود و تعداد نماد‌های منفی به ۶۳۱ نماد (۷۲ درصد) نماد‌ها برسد.

با توجه به روند معاملات امروز بازار سهام، به نظر می‌رسد در روز کاری آینده، بازار با حجم عرضه‌های بیشتری مواجه باشد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.