صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

یک مقام روس: آمریکا و تروئیکای اروپا برنامه هسته‌ای ایران را سیاسی کرده‌اند

  • کد خبر: ۳۵۶۶۹۱
  • ۱۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۴
نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی تاکید کرد تروئیکای اروپایی و ایالات متحده وضعیت پیرامون برنامه هسته‌ای ایران را سیاسی کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، «میخائیل اولیانوف» نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین با انتقاد از عملکرد طرف‌های اروپایی برجام و آمریکا در رابطه با برنامه هسته‌ای ایران گفت که آنها به‌طور مرتب اقداماتی انجام می‌دهند که اوضاع را در این زمینه بدتر می‌کند.

او که با شبکه پرس‌تی‌وی گفت‌و‌گو می‌کرد، اظهار داشت: ایالات متحده و به‌ویژه تروئیکای اروپایی این موضوع (برنامه هسته‌ای ایران) را سیاسی کرده‌اند و مرتباً اقداماتی انجام می‌دهند که اوضاع را بدتر می‌کند.

ایران و آمریکا پیش از حمله متجاوزانه رژیم صهیونیستی به کشور در خردادماه در حال انجام رایزنی‌های برای حل موضوع هسته‌ای ایران بودند، اما این مذاکرات با آغاز این حملات و سپس همراهی ایالات متحده با آن از طریق حمله وحشیانه‌اش به تاسیسات هسته‌ای ایران متوقف شد و بی‌نتیجه باقی مانده است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.