صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۶ شهریور ۱۴۰۴) | تداوم آلودگی هوای مشهد تا روز‌های پایانی هفته

  • کد خبر: ۳۵۶۷۴۱
  • ۱۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۳
کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: آلودگی هوای مشهد با شدت و ضعف تا پایان هفته ادامه دارد.

آذر رضایی‌پور در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، درخصوص وضعیت جوی مشهد و استان، اظهار کرد: براساس تحلیل نقشه‌های هواشناسی و مدل‌های آینده‌نگری، انتظار می‌رود تا روز‌های پایانی هفته جاری با توجه به تغییرات گرادیان فشار هوا، شاهد افزایش شدت وزش باد در برخی از نقاط استان مخصوصاً نواحی بادخیز شرق و جنوب‌شرق باشیم.

وی افزود: مسیر جریانات هم باعث انتقال ذرات گردوغبار به سایر نواحی ازجمله مشهد مقدس خواهد شد که در برخی از ساعات، کیفیت هوا را در شرایط ناسالم قرار می‌دهد که در این خصوص، هشدار سطح زرد هواشناسی در روز گذشته (۱۵ شهریور) صادر شده است.

به گفته کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی، آلودگی هوای مشهد با شدت و ضعف تا پایان هفته ادامه دارد؛ ضمن اینکه از شنبه هفته آینده، روند کاهش دما آغاز می‌شود.

رضایی‌پور درنهایت اعلام کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته، نوسانات دمایی مشهد بین ۱۸ تا ۳۴ درجه ثبت شده است و امروز در گرم‌ترین ساعات به ۳۵ درجه و در خنک‌ترین ساعات به ۱۹ درجه خواهد رسید. همچنین طی شبانه‌روز گذشته، قوچان با ۱۳ درجه و بردسکن با ۴۰ درجه به ترتیب خنک‌ترین و گرم‌ترین نقاط استان بوده‌اند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.