صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

حرم مطهر امام رضا(ع) آماده میزبانی از زائران در ایام میلاد پیامبر اسلام(ص)

  • کد خبر: ۳۵۷۱۱۲
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۰
مدیر خدمات رفاهی زائرین حرم مطهر رضوی به تشریح اقدامات انجام شده برای میزبانی شایسته از زائران در ایام میلاد پیامبر اسلام(ص) پرداخت.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا سبزعلی در توضیح اقدامات انجام‌شده گفت: در آستانه ایام میلاد نبی مکرم اسلام (ص) و امام جعفر صادق (ع)، مجموعه خدمات رفاهی در حوزه‌های بهداشت، نظافت، امداد و امانات به‌طور ویژه برای خدمت‌رسانی به زائران در آماده‌باش کامل، هستند.

وی با اشاره به حجم بالای حضور زائران در این ایام بیان کرد: در این ایام شست‌وشوی مداوم صحن‌ها و رواق‌ها، عطرافشانی روزانه و پایش‌های بهداشتی مستمر، در حال اجرا است.

مدیر خدمات رفاهی زائرین حرم مطهر رضوی، تصریح کرد: دفاتر امانات نیز با ظرفیت مضاعف در حال خدمت‌رسانی به زائران است و سیستم اطلاع‌رسانی و شماره‌های تماس ویژه نیز برای پیگیری وسایل مفقودی راه‌اندازی شده است.

علاوه بر آن، بخشی برای نگهداری افراد گمشده، اعم از کودکان و سالمندان در نظر گرفته شده که از طریق شبکه پیگیری و همکاری خدام، افراد سریعاً به خانواده‌هایشان، بازگردانده شوند.

سبزعلی، ادامه داد: در ورودی‌های حرم نیز ویلچر و صندلی چرخدار به‌صورت امانی در اختیار زائران قرار می‌گیرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: با هماهنگی واحد فوریت‌های پزشکی، به زائرانی که در حرم مطهر دچار آسیب یا مشکل جسمی می‌شوند، امدادرسانی فوری انجام می‌شود.

مدیر خدمات رفاهی زائرین همچنین به فعالیت ۲۴ ساعته چایخانه‌های حرم اشاره کرد و افزود: در ایام میلاد، علاوه بر چایخانه‌های ثابت، گروه‌های مردمی و موکب‌ها نیز با هماهنگی آستان قدس در توزیع شربت و پذیرایی از زائران مشارکت خواهند داشت.

سبزعلی در پایان خاطرنشان کرد: هدف تمام این تلاش‌ها این است که زائران بارگاه منور امام رضا (ع) در ایام فرخنده میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام صادق (ع)، با خاطری آسوده و شرایطی مطلوب به زیارت بپردازند.

منبع: آستان نیوز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.