صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آخرین مهلت پیش‌فروش سکه تا ساعت ۱۴ امروز (سه شنبه، ۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + جزئیات

  • کد خبر: ۳۵۷۲۹۵
  • ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۲
مهلت ثبت‌نام چهارمین مرحله پیش‌فروش سکه بانک مرکزی تا ساعت ۱۴ امروز (سه‌شنبه ۱۸ شهریور) ادامه دارد. در این مرحله یک میلیون قطعه سکه با قیمت‌هایی حدود ۱۰ میلیون تومان کمتر از نرخ بازار آزاد عرضه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، چهارمین دوره پیش‌فروش سکه بانک مرکزی از روز گذشته آغاز شده و قیمت‌ها بر اساس دلار کمتر از ۱۰۰ هزار تومان و اونس جهانی ۳۵۵۰ دلاری تعیین شده است؛ نرخ‌هایی که به طور میانگین ۱۰ میلیون تومان پایین‌تر از بازار آزاد هستند. 

 جزئیات قیمت‌ها: 

- سکه تمام بهار آزادی (امامی): ۸۳,۲۲۲,۴۹۳ تومان 
- نیم‌سکه بهار آزادی (امامی): ۴۴,۱۱۹,۵۴۲ تومان 
- ربع سکه طلا: ۲۵,۷۷۵,۸۶۱ تومان 

 وضعیت ثبت سفارش 

«اصغر بالسینی» سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلا اعلام کرد: با وجود کندی اولیه سامانه به دلیل حجم بالای متقاضیان، اکنون ثبت سفارش بدون اختلال انجام می‌شود و کلیه افرادی که وجه را واریز و سفارش را ثبت کنند، قطعاً سکه دریافت خواهند کرد. 

مهلت ثبت‌نام با هدف رفاه حال متقاضیان تمدید شد و زمان تحویل این سکه‌ها ۳۰ آذر ۱۴۰۴ و سال ضرب آنها ۱۳۸۶ تعیین شده است. 

 امکان بازخرید پیش از موعد 

در این دوره، خریداران می‌توانند تا ۱۰ روز کاری قبل از موعد تحویل، سکه‌های پیش‌خرید را با قیمت پیشنهادی به بانک مرکزی بفروشند؛ قابلیتی که به گفته مسئولان برای کاهش ریسک و مدیریت بازار اضافه شده است. 

بانک مرکزی امیدوار است با استمرار عرضه، تحویل به‌موقع و کنترل بازار ارز، این اقدام اثر کاهشی بر انتظارات تورمی و بازار نقدی طلا بگذارد.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.