صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

اسلام آباد تجاوز هوایی اسرائیل به قطر را محکوم کرد

  • کد خبر: ۳۵۷۵۴۵
  • ۱۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۴
نخست وزیر پاکستان با محکوم کردن حملات رژیم صهیونیستی به دوحه، هشدار داد که این اقدامات تحریک‌آمیز می‌تواند باعث به خطر افتادن صلح و ثبات منطقه‌ای شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «شهباز شریف» نخست وزیر پاکستان در پیامی در شبکه ایکس (توئیتر) نوشت: «از طرف مردم و دولت پاکستان و همچنین از طرف خودم، بمباران غیرقانونی و شنیع دوحه توسط نیروهای اسرائیلی، هدف قرار دادن یک منطقه مسکونی و به خطر انداختن جان غیرنظامیان بی‌گناه را به شدت محکوم می‌کنم.»

به نقل از خبرگزاری آناتولی، وی در ادامه نوشت: «این اقدام تجاوزکارانه اسرائیل کاملا غیرقابل توجیه، نقض آشکار حاکمیت و تمامیت ارضی قطر و خطرناکترین اقدام تحریک‌آمیزی است که می‌تواند صلح و ثبات منطقه‌ای را به خطر بیندازد.»

نخست وزیر پاکستان همچنین ادامه داد، اسلام آباد قاطعانه در کنار قطر و مردم فلسطین در مقابل تهاجم رژیم صهیونیستی ایستاده است.

در حمله رژیم صهیونیستی به نشست رهبران حماس در پایتخت قطر، پنج نفر به شهادت رسیدند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.