صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مهمترین و فوری‌ترین مسئله مشهد، فرزندآوری و جمعیت است

  • کد خبر: ۳۵۷۷۵۵
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۵
  • ۱
مهدی ابراهیمی؛ معاون اجتماعی و مشارکت‌های مردمی سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد گفت: با توجه به اینکه جمعیت و فرزندآوری در مشهد رو به کاهش است، در حال حاضر مهمترین و فوری‌ترین مسئله مشهد، فرزندآوری و جمعیت است.

گزارش آگهی

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد مهدی ابراهیمی با بیان اینکه برای اصلاح هر آسیب اجتماعی دیگری، فرصت داریم و تنها آسیبی که فرصتی برای آن نیست و بحث زمان در آن بسیار دخیل است، موضوع جمعیت و فرزندآوری است، اظهار کرد: بعضی از آسیب‌های اجتماعی را با تامین اعتبار و ... می‌توان حل کرد، اما در موضوع فرزندآوری و جمعیت، اگر زمان از دست برود فایده‌ای ندارد و برنامه‌ریزی بلندمدت برای آن کارساز نیست.

وی با اشاره به اقدامات شهرداری مشهد در حوزه فرزندآوری خاطرنشان کرد: مدیریت شهری و شهرداری‌ها در سطح کلان، مسئولیتی ندارند ولی در سطح خرد و در زمینه فرهنگ‌سازی و موضوعات تبلیغی و ترویجی، مواردی را در دستور کار قرار دادیم.  یکی از این اقدامات اکران پویش «قدم نورسیده مبارک» است که از سال گذشته آغاز شده و تا الان سه دوره برگزار شده است.

ابراهیمی با بیان اینکه بیش از ۱۱ هزار نوزاد در سه ماه اول سال ۱۴۰۴ در مشهد متولد شدند، گفت: این طرح از جمله کار‌های تشویقی است که موضوع آن «زندگی شادتر، فرزند بیشتر» است و هر سه ماه یکبار آمار متولدان مشهد در اکران‌های شهری به شهروندان اطلاع‌رسانی شده و به خانواده‌ها تبریک گفته می‌شود.

وی ادامه داد: طرحی با عنوان «مغز بادام» نیز در حال اجراست که کار‌های اولیه و تبلیغات آن در سطح مناطق ۱۳ گانه در حال اجرا بوده و ثبت‌نام انجام می‌شود؛ این رویداد به مدت یک ماه و نیم در ۱۶۵ محله مشهد برگزار خواهد شد و مخاطب آن بیشتر پدربزرگ‌ها هستند که به عنوان حامیان معنوی و با ایفای نقش‌های تشویقی، ترغیبی و فرهنگی در موضوع فرزندآوری تاثیرگذار هستند.

معاون اجتماعی و مشارکت‌های مردمی سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد افزود: در سبک زندگی اسلامی- ایرانی نقش پدربزرگ‌ها و بزرگتر‌ها در تشویق و ترغیب فرزندان به فرزندآوری و حمایت از فرزندان از طریق نگهداری و مراقبت از نوه‌ها نقشی مهم و پررنگ است، بر همین اساس مهمترین نکته در مورد طرح «مغز بادام» تقدیر از پدربزرگ‌هایی است که در سال ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ نوه‌دار شدند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
امیر عسگرزاده
۲۰:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۰
از زمان تولد فرزندم در اردیبهشت نتوستم تو سایت بانک مرکزی برای وام فرزندآوری ثبت نام کنم. اگر خیلی نگران هستید این موضوع رو حل کنید....
پوشک بسته ایی 350 هزار تومن و قوطی شیر خشک دونه ایی 150 هزار تومن هم به ایشون یاد آوری کنید