صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

کلاهبرداری با هویت بازیگر معروف | همسر سابق در دام پلیس فتا

  • کد خبر: ۳۵۷۹۹۶
  • ۲۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۰
رئیس پلیس فتا پایتخت از دستگیری فرد کلاهبرداری با هویت همسر سابق یک بازیگر سینما خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار داود معظمی‌گودرزی در توضیح بیشتر گفت: مدتی پیش یکی از بازیگران کشور به پلیس فتا مراجعه کرد و مدعی شد که با استفاده از هویت او، پیجی در اینستاگرام ساخته شده و به بهانه حمایت از حیوانات، از افراد پول جمع آوری می‌کند.

وی افزود: همکارانم بلافاصله این مسئله را بررسی کرده و در تحقیقات مشخص شد یک صفحه اینستاگرامی با بیش از ۲۹ هزار نفر دنبال کننده با سوءاستفاده از هویت یک بازیگر و معرفی خود به عنوان همسر سابق این بازیگر، از شهرت وی استفاده کرده و اقدام به کلاهبرداری می‌کند.

رئیس پلیس فتا پایتخت ادامه داد: در بررسی‌های بیشتر مشخص شد این صفحه توسط همسرسابق این بازیگر هدایت می‌شود که پس از دریافت حکم قضائی، متهم در یکی از مناطق شمالی تهران دستگیر شد.

معظمی‌گودرزی گفت که متهم در بازجویی‌ها به جرم خود اعتراف و عنوان کرد که با این پول‌ها، برای خود یک خودرو خریده است.

وی افزود: متهم انگیزه خود را انتقام از شاکی و مطرح شدن در فضای مجازی عنوان کرد.

رئیس پلیس فتا پایتخت به شهروندان توصیه کرد: به هویت‌های مجازی اعتماد نکنید و بدانید مجرمان با سوءاستفاده از احساسات شما تحت عناوین مختلف از جمله کمک به حیوانات و ... به شما نزدیک می‌شوند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.