صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آمادگی حوزه حمل‌ونقل شهرداری مشهد در آستانه بازگشایی مدارس | احیای خط‌کشی عابرپیاده مقابل ۱۳۰ مدرسه

  • کد خبر: ۳۵۸۴۸۵
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۸
مدیرکل راهبری و نظارت بر حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد گفت: در زمینه ایمن‌سازی مدارس تا الان حدود ۱۲۰ تا ۱۳۰ مدرسه را شناسایی کردیم که نیاز به احیای خط‌کشی عابرپیاده در مقابل مدارس دارند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

علی سمیعی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، درباره آمادگی حوزه حمل‌ونقل شهرداری مشهد در شروع سال تحصیلی اظهار کرد: با توجه به نزدیک‌شدن به فصل شروع مدارس و آغاز سفر‌های تحصیلی، مهم‌ترین عملیات مربوط به حوزه حمل‌ونقل، بحث سرویس مدارس بوده که توسط سازمان تاکسی‌رانی انجام شده است.

وی افزود: ثبت‌نام سرویس‌های مدارس انجام شده و پروتکل آن پیش می‌رود. از اول مهر سرویس‌ها شروع به کار می‌کند، اما تا زمانی که منظم شود، چند روز زمان می‌برد. احتمالا از اول تا ۱۵ مهرماه ترافیک بسیار سنگینی را خواهیم داشت تا سرویس‌های مدارس به حالت نرمال برگردد و سفر‌ها منظم شود.

مدیرکل راهبری و نظارت بر حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد با بیان اینکه درراستای ترافیک هماهنگی‌های لازم با پلیس راهور انجام شده است، عنوان کرد: برای تقاطع‌های مهمی که نزدیک کلونی مدارس قرار دارد، مانند تقاطع‌های فرامز عباسی، حامد-سجاد، بعثت، میدان منتظری و معابری که دچار ترافیک می‌شوند، تمهیدات لازم اعم از استقرار راهنمایی و رانندگی انجام شده، همچنین زمان‌بندی تقاطع‌ها باید به نحوی باشد که بتوان مدیریت کرد.

سمیعی بیان کرد: در زمینه اتوبوس‌رانی نیز در ساعات شروع و خاتمه مدارس، سرویس‌های تقویتی برای تخلیه مدارس و جابه‌جا‌کردن دانش‌آموزان پیش‌بینی شده است. اصلاح خطوط متناظر با بحث سفر‌های تحصیلی در حال انجام است. برای سرویس‌های مدارسی که دخترانه و در مقطع دبیرستان هستند، اگر لازم باشد مسیر‌های ویژه‌ای تعبیه می‌شود، همچنین در ساعات خاص اتوبوس‌‎هایی به صورت ویژه برای استفاده بانوان اعزام خواهیم کرد تا این دانش‌آموزان دختر به راحتی بتوانند طی مسیر کنند.

وی ادامه داد: در حوزه بهره‌برداری قطارشهری نیز در ساعت شروع و پایان فعالیت مدارس که شاهد ازدحام در شبکه قطارشهری هستیم، با اعلام حداکثری ناوگان در این حوزه نیز اقدام خواهد شد تا مشکلی ایجاد نشود. در زمینه ایمن‌سازی مدارس تا الان حدود ۱۲۰ تا ۱۳۰ مدرسه را شناسایی کردیم که نیاز به احیای خط‌کشی عابرپیاده در مقابل مدارس دارند. تجهیزات ایمنی، تابلو‌ها و رفلکتور‌هایی را برای ایمنی دانش‌آموزان نصب خواهیم کرد. این اقدام از یکی‌دو روز پیش شروع شده و تا دهم مهرماه به اتمام خواهد رسید.

مدیرکل راهبری و نظارت بر حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: در حوزه بایدو برای استفاده از دوچرخه به عنوان مد حمل‌ونقلی پاک، تخفیفی برای دانشجویان و دانش‌آموزان از ابتدا تا آخر مهرماه داریم که ۷۰ درصد خواهد بود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.