به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندر شریف در حاشیه بازدید از پروژه معراج شهدا اظهار داشت: این مکان خاطرهانگیزترین نقطه برای خانواده معظم شهدا و یاران آنان است؛ جایی که پیکر پاک شهیدان پیش از تشییع به این محل منتقل میشد.
وی افزود: بر همین اساس، با حفظ اصالت و معماری بنا که به ثبت میراثی رسیده است، اقدام به احداث یک فرهنگسرای کامل کردهایم تا یاد و خاطره آن دوران زنده بماند و هم زمینه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برای نسلهای آینده فراهم شود.
شهردار مشهدمقدس خاطرنشان کرد: در طبقه همکف، بخشهای قدیمی مانند سالن استقرار پیکر شهدا به همان شکل اولیه حفظ شده است؛ اما در طبقه منهای یک، فضاهای جدیدی شامل موزه، سالن همایش کوچک و امکانات فرهنگی–آموزشی برای جوانان و نوجوانان طراحی شده است.
قلندرشریف در پایان گفت: عملیات ابنیه و ساختمانی این پروژه به پایان رسیده و مراحل تجهیز و نصب امکانات در حال انجام است. هدف ما این است که تا پیش از برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید استان خراسان رضوی، این مجموعه بهطور کامل آماده بهرهبرداری شود.