صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آموزش کاردستی | خودکار و قلم‌های زیبا

  • کد خبر: ۳۵۸۶۸۴
  • ۳۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۵
میان کارتن‌ها یک لایه مقوای موج‌دار وجود دارد، که به آن مقوای ایفلوت می‌گویند.

طاهره عرفانی -

 

چطوری درست کنیم؟

میان کارتن‌ها یک لایه مقوای موج‌دار وجود دارد، که به آن مقوای ایفلوت می‌گویند. رول و تا کردن مقوای موج‌دار یا همان مقوای ایفلوت بسیار راحت و جذاب است.

امروزه انواع مقوای ایفلوت با رنگ‌ها و اندازه‌های گوناگون در بازار یافت می‌شود. دوست دارید خودکار و قلم‌های خود را زیباتر کنید؟ پس دست به کار شوید.

ابتدا مقوای موج‌دار کارتن را جدا و سپس رنگ کنید. پس از خشک‌شدن، نوارهایی یک‌ونیم سانتی‌متری برش دهید. حالا سر نوار را لول کنید و هرجا که لازم است دور هم بپیچید.

یادتان نرود انتهای نوار لول شده را چسب بزنید. با همین روش یک لول کوچک‌تر آماده کنید و روی آن بچسبانید. مطابق شکل، طرحی از هر شخصیت دوست‌داشتنی و موردعلاقه خود را آماده کنید.

حالا چشم‌های طرح یا حیوان مورد نظر خود را به روی صورتش بچسبانید. با همین روش می‌توانید قلم‌های متنوع و زیبایی درست کنید.

 

چی لازم داریم؟

لایه میانی کارتن یا کاغذ ایفلوت

چسب‌مایع

قیچی  

چشم تزئینی آماده

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.