صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

ستاره پرسپولیسی در اردوی تراکتور

  • کد خبر: ۳۵۸۹۶۷
  • ۲۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۴
احمد نوراللهی، در یک اقدامی قابل توجه به اردوی تیم فوتبال تراکتور در دبی رفت و با دراگان اسکوچیچ دیدار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد نوراللهی ستاره پیشین تیم پرسپولیس که در این پنجره نقل و انتقالات به شدت موردتوجه تیم پرسپولیس قرار داشت، این روز‌ها پیراهن تیم کلباء را برتن می‌کند و عملکرد درخشان خود در شباب‌الاهلی و الوحده را در این تیم ادامه می‌دهد.

باتوجه به حضور تیم تراکتور در دبی برای دیدار با الاهلی، او دیروز به اردوی این تیم رفت تا با دراگان اسکوچیچ و دوستانش در جمع سرخپوشان تبریزی دیدار و گفت‌و‌گو داشته باشد.

نوراللهی که در زمان سرمربیگری اسکوچیچ در تیم ملی جزو بازیکنان ثابت تیم ملی بود، علاقه زیادی داشت تا او را دوباره از نزدیک ببیند و با سرمربی سابقش صحبت کند.

جالب اینکه اسکوچیچ در نقل و انتقالات به سراغ جذب احمد نور رفت، اما او اعلام کرد در ایران فقط برای پرسپولیس بازی خواهد کرد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.