صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آخرین جزئیات از پرونده فوت ۲ کودک تهرانی با ماکارانی | احتمال وقوع قتل بیشتر است

  • کد خبر: ۳۵۹۶۹۱
  • ۲۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۹
کمیسیون پزشکی قانونی، فوت دو کودک تهرانی که در سال گذشته عنوان شده بود با مصرف ماکارانی فاسد به وقوع پیوسته است را رد کرد و اعلام کرده که فوت این کودکان در اثر مسمومیت با قرص برنج بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سال گذشته مطرح شد که یک خانواده تهرانی در اثر مصرف ماکارانی مسموم شدند و در اثر این مسمومیت دو کودک یکساله و هفت ساله این خانواده فوت کردند.

در ابتدا گفته شد که ماکارانی فاسد باعث مرگ این دو کودک شده و پس از ورود به پرونده، موضوع به کمیسیون پزشکی قانونی ارجاع شد.  

بعد از گذشت یکسال کمیسیون پزشکی قانونی اعلام کرده که علائم مسمومیت این دو کودک شبیه مسمومیت با قرص برنج بوده است و احتمال اینکه در اثر مصرف ماکارانی فاسد و کهنه باشد دور از ذهن است و ارتباطی با کهنگی و فاسد بودن مواد غذایی ندارد.

گفته می‌شود این دو کودک، پرستار داشته‌اند و احتمال اینکه شخص ثالثی در مرگ آنها دخیل باشد، وجود دارد. لذا احتمال ارتکاب جنایت (قتل) و بررسی بیشتر ابعاد پرونده در شعبه اول دادسرای جنایی تهران به ریاست قاضی اختیاری در حال انجام است. 

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.