صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

تدبیر پلیس برای روز اول مهر | طرح پلیس مهر با مشارکت همیاران نوجوان پلیس برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۳۵۹۷۷۷
  • ۲۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۳
سخنگوی فراجا گفت: برای جلوگیری از هرگونه حضور عوامل آسیب‌زا در اطراف مدارس، امسال ناوگان خودرویی پلیس به میزان قابل توجهی تقویت شده و بیش از ۱۷۰۰ خودرو و موتورسیکلت و همچنین ۲۶۰۰ گشت پیاده در سراسر کشور به کارگیری خواهند شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار منتظرالمهدی با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید اظهار کرد: پلیس پیشگیری فراجا در تعامل با پلیس راهور، با هدف افزایش ضریب احساس امنیت خانواده‌های دانش‌آموزان، ارتقای سطح ایمنی و پیشگیری از وقوع اتفاق‌های ناخوشایند، از نخستین روز بازگشایی مدارس با بهره‌گیری از تجارب گذشته و ظرفیت‌های موجود، طرح‌های انتظامی و ترافیکی را به اجرا می‌گذارد.

وی با بیان اینکه اجرای این طرح با عنوان «پلیس مهر» هم‌زمان با بازگشایی مدارس آغاز شده است، افزود: این طرح با مشارکت همیاران پلیس نوجوان اجرا می‌شود تا مشکلات تردد و ایمنی دانش‌آموزان به حداقل ممکن برسد.

سخنگوی فراجا تصریح کرد: برای جلوگیری از هرگونه حضور عوامل آسیب‌زا در اطراف مدارس، امسال ناوگان خودرویی پلیس به میزان قابل توجهی تقویت شده و بیش از ۱۷۰۰ خودرو و موتورسیکلت و همچنین ۲۶۰۰ گشت پیاده در سراسر کشور به کارگیری خواهند شد.

منتظرالمهدی با تأکید بر حضور مستمر پلیس در کنار خانواده‌ها خاطرنشان کرد: در ایام بازگشایی مدارس بیش از ۷۰ درصد گشتی‌های پلیس پیشگیری به طرح تأمین امنیت دانش‌آموزان اختصاص یافته است و پلیس تا پایان سال تحصیلی در خدمت دانش‌آموزان و همراه خانواده‌ها خواهد بود.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.