صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

ساخت دنباله «مخمصه» در بوسان

  • کد خبر: ۳۶۰۵۹۸
  • ۰۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۴
مایکل مان، کارگردان فیلم تحسین‌شده «مخمصه» ساخت دنباله این اثر را تایید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مایکل مان در جشنواره بین‌المللی فیلم بوسان در یک مسترکلاس درباره‌ی فیلم جنایی و هیجانی سال ۱۹۹۵ خود گفت: «مشتاقم که احتمالا در سال ۲۰۲۶ فیلمبرداری دنباله این فیلم سینمایی را شروع کنیم.»

او توضیح داد: «در حال حاضر مشغول همه کار‌های معمول مثل بودجه‌بندی، زمان‌بندی و انتخاب بازیگر هستیم. دقیقا در میانه‌ی این فرایند قرار داریم. اما دلم می‌خواست به کره جنوبی بیایم، بنابراین همه چیز را متوقف کردیم تا پنج روز به اینجا بیاییم و شما را ببینیم.»

ساخت دنباله‌ی «مخمصه» نخستین بار در آوریل ۲۰۲۳ اعلام شد. هرچند هنوز ترکیب بازیگران نهایی نشده، اما پیش‌تر گزارش شده بود که آدام درایور برای بازی در نسخه‌ی جوان‌تر شخصیت رابرت دنیرو در حال مذاکره بوده است.

مایلکل مان همچنین گفت پس از اعلام خبر دنباله، علاقه‌مندی به فیلم اصلی در نتفلیکس به شکل چشمگیری افزایش یافته است: «میزان تماشای فیلم روی نتفلیکس از یک میلیون ساعت به ۱۷ میلیون ساعت رسید.»

از جمله ویژگی‌های برجسته فیلم تقابل دنیرو و پاچینو بود که نخستین بار بود که این دو غول بازیگری در یک صحنه با هم رو‌به‌رو شدند. همچنین صحنه سرقت بانکی در این فیلم یکی از بهترین سکانس‌های اکشن در تاریخ سینما که تأثیر زیادی بر فیلم‌های بعدی این ژانر داشته است. صداگذاری و کارگردانی این صحنه نیز تمجید‌های فراوانی برانگیخته است.

فیلم در زمان اکران با تحسین گسترده منتقدان رو‌به‌رو شد و هنوز هم به‌عنوان یکی از آثار کلاسیک ژانر جنایی شناخته می‌شود. بسیاری آن را شاهکاری بی‌نقص از مایکل مان می‌دانند که مرز‌های فیلم‌های اکشن و درام را به چالش کشیده است.

منبع: ایسنا

برچسب ها: فیلم ساخت جشنواره
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.