صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

حاجی بگلو در بازدید از جشنواره خانواده ورزش: اولویت شورای ششم توجه به ورزش و نشاط اجتماعی بوده است + فیلم

  • کد خبر: ۳۶۰۶۷۷
  • ۰۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۲
رئیس شورای عالی استان‌ها و سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: توجه به ورزش و افزایش نشاط اجتماعی از اولویت های مهم شورای ششم بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، موسی‌الرضا حاجی‌بگلو در حاشیه بازدید از جشنواره خانواده ورزش که در پارک ملت مشهد در حال برگزاری است، اظهار کرد: ورزش و پرداختن به موضوع ورزش همگانی و قهرمانی جز اقدامات جدا ناپذیر مدیریت شهری است چرا که به نشاط اجتماعی جامعه کمک می‌کند.

وی ادامه داد: برگزاری رویداد‌های ورزشی و در دستور کار مدیریت شهری بوده است و‌شورای ششم نیز حمایت‌های لازم را در این حوزه انجام می‌دهد. همین جشنواره خانواده ورزش در سال‌های گذشته نیز برگزار شده بود، اما امسال با ویژگی‌های خاص‌تر و متنوع‌تر در رشته‌های ورزشی مختلف برگزار شد که انصافا جای خسته نباشید و خداقوت به مسئولان و دست‌اندرکاران این برنامه دارد.

رئیس شورای عالی استان‌ها افزود: ورزش می‌تواند برای آحاد مردم تندرستی و سلامتی به همراه بیاورد و به همین دلیل جزو اولویت‌ها و برنامه‌های شورای شهر قرار دارد. شکل‌گیری این جشنواره حاصل تلاش مجموعه مدیریت شهری و شورای شهر است تا بتوانیم به ورزش شهر کمک کنیم و البته اقدامات هیات‌های ورزشی و کمک‌های شهرداری و شورای شهر  را بهتر معرفی  کنیم.

حاجی بگلو ادمه داد: توجه به ورزش و افزایش نشاط اجتماعی از اولویت‌های مهم شورای ششم بوده است. این جشنواره‌ها می‌تواند نشاط اجتماعی و گرد هم آوردن خانواده‌ها را رقم بزند.

سخنگوی شورای شهر مشهد گفت: تنوع رشته‌ها و حضور ورزشکاران در رده‌های مختلف سنی نشان می‌دهد که مشهد مقدس ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بسیار بالایی در حوزه ورزش دارد. بسیاری از قهرمانان کشتی و رشته‌های دیگر از همین محلات و مناطق برخاسته‌اند و امروز پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران را در عرصه‌های بین‌المللی به اهتزاز درآورده‌اند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.