صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

سریال «در انتهای شب» به لیست ۱۰ اثر برتر جشنواره کلن راه یافت

  • کد خبر: ۳۶۰۹۰۱
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۳
سریال «در انتهای شب» به کارگردانی آیدا پناهنده و محصول اختصاصی فیلم نت، به بخش Top Ten TV جشنواره بین‌المللی کلن ۲۰۲۵ راه یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، سریال «در انتهای شب» به کارگردانی آیدا پناهنده، نویسندگی آیدا پناهنده و ارسلان امیری، تهیه‌کنندگی محمد یمینی، محصول اختصاصی فیلم نت، به بخش Top Ten TV جشنواره بین‌المللی کلن ۲۰۲۵ راه یافت. این نخستین بار است که یک سریال ایرانی در میان ۱۰ اثر برتر تلویزیونی این رویداد اروپایی قرار می‌گیرد.

جشنواره کلن که از ۹ تا ۱۶ اکتبر ۲۰۲۵ (۱۷ تا ۲۴ مهر ۱۴۰۴) در آلمان برگزار می‌شود، یکی از رویداد‌های معتبر فیلم و تلویزیون اروپا است. «در انتهای شب» در این جشنواره در کنار تولیدات مهمی از شبکه‌های زد دی اف آلمان، بی‌بی‌سی انگلستان، ان آر ک دانمارک، آرته فرانسه، دیسکاوری و وارنر آمریکا به رقابت خواهد پرداخت.

یکی از جوایز این رویداد، The Hollywood Reporter Award است که به بهترین اثر داستانی در بخش‌های رقابتی Top TV، Best of Cinema Fiction و Look اهدا و توسط مجله معتبر The Hollywood Reporter حمایت می‌شود.

این اثر پیش از این در جشن حافظ ۱۴۰۳ موفق به کسب سه جایزه مهم شد: بهترین سریال تلویزیونی، بهترین فیلمنامه تلویزیونی (آیدا پناهنده و ارسلان امیری) و بهترین بازیگر مرد در بخش سریال‌های درام برای پارسا پیروزفر. همچنین در دومین حضور جهانی خود، در جشنواره «سینما جووه» اسپانیا به نمایش درآمد و اکنون با حضور در جشنواره کلن ۲۰۲۵ سومین سفر جهانی خود را تجربه می‌کند.

«در انتهای شب» که در ۹ قسمت تولید شده، روایتی عاشقانه و اجتماعی از زندگی دو شخصیت اصلی، ناهید (هدی زین‌العابدین) و امیر (پارسا پیروزفر)، است که در کشاکش راز‌های گذشته و انتخاب‌های دشوار، سرنوشت آنها به شکلی تراژیک دگرگون می‌شود. این سریال با فضایی دراماتیک و پرتعلیق، به بررسی موضوعاتی، چون خانواده، اعتماد، خیانت و جستجوی حقیقت می‌پردازد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.