صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

پذیرفته‌شدگان آزمون سردفتری ۱۴۰۴ سوگند یاد کردند | بار امانات مردم برعهده ۷۰ سردفتردار جدید

  • کد خبر: ۳۶۰۹۶۷
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۵
در مراسم تحلیف برگزیدگان آزمون سردفترداری سال جاری، ۵۵نفر از خراسان رضوی به ۸۸۱ سردفتر فعلی افزوده شدند و علاوه بر این، ۱۳ نفر از خراسان شمالی و ۴ نفر نیز از خراسان جنوبی برای آغاز فعالیت سردفترداری سوگند یاد کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیین تحلیف پذیرفته‌شدگان آزمون سردفتری اسناد رسمی ۱۴۰۴ عصر امروز (چهارشنبه ۲ مهر ۱۴۰۴) با حضور حسن بابایی معاون رییس قوه قضاییه و رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر رییس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی، غلامحسین مظفری استاندار خراسان رضوی، مرتضی مولوی‌پور مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان، اعضای شورای قضایی استان و جمعی از مسئولان قضایی، انتظامی و دولتی در تالار همایش‌های اداره‌کل ثبت اسناد و املاک خراسان رضوی برگزار شد.

با امانات مردم بر دوش سردفتران است

مدیرکل ثبت اسناد و املاک خراسان رضوی در این مراسم با بیان اینکه امروزه بیش از ۶۰ درصد پرونده‌های قضایی و دعاوی حقوقی کشور در حوزه املاک و مربوط به پرونده‌های انتقال اراضی است، اظهار کرد: در نظام قانونی کشور، آیین‌نامه‌های مترقی و جامعی برای اجرای کامل عدالت وجود دارد. قانون الزام به ثبت معاملات اموال غیرمنقول که جدیدترین دستاورد تقنینی در این حوزه است، در صورتی که به‌درستی و همه‌جانبه اجرا شود، می‌تواند از میزان پرونده‌های ورودی بکاهد و در مقام پیشگیری از وقوع جرم و بزه، کمک‌حال مردم و دستگاه قضا باشد.

وی افزود: سردفتران بخش جدایی‌ناپذیر از نظام حقوقی کشور و زمینه‌ساز شکل‌گیری اسناد معتبر، قانونی و ضابطه‌مند هستند. سردفتری شغل بسیار مهم و ارزشمندی است. نگاه همه مردم بر مبنای اعتماد به سردفترداران است تا هر عمل حقوقی اگر به دفتر اسناد رسمی مراجعه می‌شود، بدون خدشه و شبهه انجام شود. انجام همه وظایف قانونی از سوی سردفتران باعث می‌شود تا مشکلات حقوقی کمتر شود و دعاوی مختلف از نظر تعداد، کاهش پیدا کنند.

مولوی‌پور خاطرنشان کرد: در آزمون سردفترداران کشور که سال ۱۴۰۴ برگزار شد، ۷۰۶ شرکت‌کننده از استان‌های خراسان شمالی، رضوی و جنوبی حضور داشتند. امروز احکام ۷۰ نفر از عزیزان سردفتردار ابلاغ و تحلیف آنها انجام می‌شود. البته ابلاغ حکم این سردفترداران در محضر رئیس قوه‌قضائیه در تهران انجام شده و اکنون در استان شرایطی فراهم آمده تا مراسم تحلیف این عزیزان انجام شود.

وی ادامه داد: درحال حاضر ۱۲هزار و ۴۰۰ سردفتردار در کشور فعال هستند درحالی که سه سال قبل این رقم به ۸ هزار سردفتر محدود بود. با این حال، پیرو قانون صدور مجوز‌ها و تسهیل این حوزه، متقاضیان گذراندن دوره سردفتری فراخوان شدند، آزمون‌ها و مراحل سخت گزینش برپا شد و اکنون آیین سوگند برگزیدگان، آخرین مرحله باقیمانده میان این افراد با تحویل گرفتن بار امانات مردم است.

به گفته مدیرکل ثبت اسناد و املاک خراسان رضوی، در این مراسم ۵۵نفر از خراسان رضوی به ۸۸۱ سردفتر فعلی افزوده می‌شوند و علاوه بر این، ۱۳ نفر از خراسان شمالی و ۴ نفر نیز از خراسان جنوبی سوگند آغاز فعالیت سردفترداری یاد می‌کنند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.