صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

اعلام محدودیت‌های ترافیکی در سطح محورهای مواصلاتی تهران- سمنان - مشهد و برخی جاده‌های کشور

  • کد خبر: ۳۶۰۹۹۳
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۲
مرکز مدیریت راه‌های کشور محدودیت‌های ترافیکی از چهارشنبه تا شنبه (۲ تا ۵ مهرماه ۱۴۰۴) در سطح برخی محور‌های مواصلاتی کشور از جمله مشهد را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، تردد موتورسیکلت‌ها (به استثنای موتورسیکلت‌های انتظامی و امدادی) از ساعت ۱۲ ظهر روز چهارشنبه دوم مهر تا ساعت ۷ صبح روز شنبه پنجم مهرماه از محور‌های کرج – چالوس، هراز، فیروزکوه، تهران – سمنان – مشهد و بالعکس ممنوع است.

بنا بر این گزارش، تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت از محور کرج – چالوس و بالعکس ممنوع بوده و در صورت افزایش حجم ترافیک طی روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه (دوم و سوم مهرماه)، به‌صورت مقطعی و بنا به صلاحدید مأموران پلیس راه، محدودیت یک‌طرفه در مسیر رفت یا برگشت اسن محور اعمال خواهد شد.

همچنین در روز جمعه چهارم مهر، از ساعت ۹ صبح محدودیت تردد انواع وسایل نقلیه از ابتدای آزادراه تهران – شمال به مقصد چالوس اعمال شده و از ساعت ۱۰ از ابتدای پل زنگوله (انت‌های دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس) این محور به‌طور کامل مسدود خواهد شد.

شایان ذکر است، از ساعت ۱۲ همان روز تردد از مرزن‌آباد به سمت تهران (شمال به جنوب) به‌صورت یک‌طرفه برقرار بوده و با پایان طرح در ساعت ۲۴، مسیر از پل زنگوله تا مرزن‌آباد دوطرفه خواهد شد، البته در صورت کم‌حجم بودن ترافیک، اجرای طرح یک‌طرفه زودتر خاتمه خواهد یافت.

گفتنی است، تردد از مسیر جاده قدیم کرج – چالوس تا محدوده پل زنگوله برای ساکنان و افراد محلی آزاد است، اما در روز‌های اعمال محدودیت جنوب به شمال، تردد وسایل نقلیه از ساعت مقرر از میدان امیرکبیر کرج به سمت چالوس ممنوع خواهد بود.

بر اساس این اطلاعیه، در محور هراز و بالعکس نیز تردد انواع تریلر کماکان ممنوع بوده و عبور خودرو‌های کامیون و کامیونت (به استثناء ناوگان حامل مواد سوختی و فاسدشدنی) از ساعت ۸ تا ۲۴ روز‌های چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه (۲، ۳ و ۴ مهرماه) از این محور ممنوع خواهد بود.

افزون بر این، در صورت افزایش حجم ترافیک، محدودیت یک‌طرفه مقطعی به‌صورت رفت یا برگشت از محدوده پلور تا پلیس‌راه لاریجان و بالعکس در روز‌های پنجشنبه و جمعه (۳ و ۴ مهرماه) با تصمیم پلیس راه اجرا می‌شود.

بر اساس اعلام مرکز مدیریت راه‌های کشور، در محور فشم نیز از ساعت ۱۷ تا ۲۰ روز جمعه چهارم مهرماه، محدودیت ترافیکی یک‌طرفه از انتهای محور پل حاجی‌آباد یا پیچ کلیکان (ابتدای پیچ آریانا) به سمت خروجی فشم اعمال خواهد شد.

بر پایه این گزارش، تردد انواع تریلر و کامیون (به استثناء خودرو‌های حامل مواد سوختی و فاسدشدنی) در محور قدیم رشت – قزوین و بالعکس از ساعت ۸ تا ۲۴ روز جمعه چهارم مهرماه ممنوع است.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.