صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

ثبت ۹۴ درصد اشتغال توسط بسیج سازندگی

  • کد خبر: ۳۶۱۰۸۴
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۲
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور نقش بسیج در ایجاد اشتغال و احیای واحد‌های نیمه‌فعال را حیاتی دانست و گفت: از ابتدای دولت چهاردم تاکنون صحت اشتغال ثبت شده ۹۴ درصد است.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار محمد زهرایی امروز پنجشنبه سوم مهر در حاشیه افتتاح کارگاه بسته‌بندی «سلامت باب دل» در منطقه بهرام‌آباد، ضمن تبریک هفته دفاع مقدس، اظهار کرد: دشمن تمرکز خود را بر سفره مردم و اقتصاد کشور گذاشته است. تحریم‌ها و فشارها، هدفی جز ایجاد انزوا برای ایران اسلامی ندارد.

وی افزود: اقتصاد مقاومتی، راهبردی است که توسط مقام معظم رهبری تبیین شده و ما با همدلی مردم، مسیر روشنی را آغاز کرده‌ایم. از ابتدای دولت چهاردهم تاکنون، ۱۲۳ هزار شغل در سال گذشته و ۱۱۰ هزار شغل امسال ایجاد شده است. صحت اشتغال ثبت شده ۹۴ درصد است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور نقش بسیج در ایجاد اشتغال و احیای واحد‌های نیمه‌فعال را حیاتی دانست و گفت: با ارائه تسهیلات کم‌بهره و پیگیری پرونده مردم تا مرحله دریافت مجوز، موفق شده‌ایم صنایع دستی و غذایی را با زندگی مردم گره بزنیم و اشتغال پایدار ایجاد کنیم.

وی ادامه داد: تاکنون ۱۰.۵ همت تسهیلات کم‌بهره مصوب شده که ۶.۸ همت آن جذب شده است. این تسهیلات از ۱۵۰ میلیون تا ۴ میلیارد تومان برای کارفرمایان مختلف ارائه شده است.

زهرایی در پایان با اشاره به ظرفیت‌های کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری گفت: فرآوری محصولات کشاورزی و ایجاد ارزش افزوده برای کشاورزان اولویت ماست و تا پایان سال با توکل به خداوند، به هدف ۱۵۰ هزار شغل نزدیک خواهیم شد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.