صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

رویترز: حماس هنوز طرح آتش بس ترامپ را دریافت نکرده است

  • کد خبر: ۳۶۱۵۷۰
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۰
خبرگزاری رویترز با اشاره به طرح ۲۱ بندی دولت آمریکا در رابطه با پایان جنگ رژیم صهیونیستی در غزه، به نقل از یک مقام حماس گزارش داد که این گروه هنوز طرح آتش بس «دونالد ترامپ» را دریافت نکرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، خبرگزاری رویترز امروز (شنبه) به نقل از مقام حماس نوشت که هیچ طرحی به حماس ارائه نشده است. این درحالی است که روزنامه صهیونیستی هاآرتص به نقل از منابعی اعلام کرد که حماس در اصل با آزادی تمام اسرای اسرائیلی در ازای صد‌ها زندانی فلسطینی و خروج تدریجی نیرو‌های اسرائیلی طبق طرح ترامپ موافقت کرده است.

به گزارش هاآرتص، پایان حکومت حماس در غزه و موافقت اسرائیل با عدم الحاق این سرزمین و بیرون راندن فلسطینی‌های ساکن آنجا نیز در این پیشنهاد گنجانده شده است.

ترامپ روز جمعه در اظهارات خود به خبرنگاران گفت: به نظر می‌رسد که ما در مورد غزه به توافق رسیده‌ایم.

وی با این حال هیچ جزئیاتی از محتوا و جدول زمانی این توافق ارائه نکرد. رژیم صهیونیستی هنوز هیچ واکنش عمومی به اظهارات ترامپ نشان نداده است.

ترامپ قرار است روز دوشنبه با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی که مخالف پایان دادن به جنگ غزه تا نابودی حماس است، دیدار کند.

رئیس جمهور آمریکا همچنین روز جمعه تاکید کرد که مذاکرات در مورد غزه با کشور‌های خاورمیانه فشرده است و تا زمانی که لازم باشد ادامه خواهد یافت.

استیو ویتکاف نماینده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه، گفته است که ترامپ این هفته پیشنهاد‌هایی را به سران چندین کشور مسلمان ارائه کرده است که شامل یک طرح صلح ۲۱ ماده‌ای برای خاورمیانه است.

در همین حال، جنایت‌های رژیم صهیونیستی به طور روزانه در غزه ادامه دارد.

ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که هواپیماهایش در طول روز گذشته ۱۲۰ هدف را در سراسر نوار غزه هدف قرار داده‌اند، درحالی که نظامیانش به عمق شهر غزه نفوذ کرده‌اند. وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که در ۲۴ ساعت گذشته ۷۴ نفر در غزه به شهادت رسیدند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.