صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

یک نماینده مجلس: نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل مسائلی را که قبلاً انکار می‌کرد، افشا کرد

  • کد خبر: ۳۶۱۷۷۵
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۱
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی، گفت: اینکه ددمنشی اسرائیلی‌ها و خوی درندگی‌شان موجب رسوایی‌شان شده و نتانیاهو نیز که امروز نزد همه دنیا از جمله کشور‌های اروپایی رسوا شده است، در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل مسائلی را که قبلاً انکار می‌کرد، افشا کرد، نشان می‌دهد آنچه جمهوری اسلامی در این مدت درباره خوی رژیم صهیونی گفته، چقدر واقعی است.

به گزارش شهرآرانیوز، علی‌اصغر نخعی‌راد، در گفت‌وگویی با اشاره به طرح موضوع «اسرائیل بزرگ» از سوی بنیامین نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل با تأکید بر اینکه «همه می‌دانند که این طرح قابل اجرا نیست»، اظهار کرد: اعلام این موضوع از سوی نتانیاهو این خوبی را داشت که نشان می‌دهد آنچه جمهوری اسلامی طی بیش از ۴۰ سال گفته است، واقعیت دارد و صهیونیست‌های ساکن اراضی اشغالی فقط به فلسطین بسنده نکرده‌اند؛ بلکه به دنبال اشغال لبنان، سوریه عراق و کشور‌های دیگر نیز هستند.

وی گفت: اینکه ددمنشی اسرائیلی‌ها و خوی درندگی‌شان موجب رسوایی‌شان شده و نتانیاهو نیز که امروز نزد همه دنیا از جمله کشور‌های اروپایی رسوا شده است، مانند فرد بدکاره‌ای که وقتی رسوا می‌شود، همه‌چیزش را علنی اعلام می‌کند، با جسارتی منزجرکننده و قلدری درباره امیال و اهداف واقعی رژیم صهیونیستی چنان صحبت می‌کند و دیگر دنبال فریب و نیرنگ نیست و در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل مسائلی را که قبلاً انکار می‌کرد، افشا کرد، نشان می‌دهد آنچه جمهوری اسلامی در این مدت درباره خوی رژیم صهیونی گفته، چقدر واقعی است.

این نماینده مجلس افزود: از طرفی دیگر، اظهارات و اعترافات نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل نشان می‌دهد که متولیان امور کشور‌های اسلامی چقدر ذلیل و بد عمل کردند؛ سران این کشور‌ها اگر تاکنون متوجه اهداف رژیم صهیونیستی نبودند، حالا که متوجه شدند، باید مطابق خواست ملت‌هایشان به میدان بیایند و کمک کنند تا ریشه این گروه مستکبر و جنایتکار کنده شود.

نخعی‌راد با تأکید بر «ضرورت دفاع از فلسطین به عنوان یک وظیفه انسانی» عنوان کرد: امروز علاوه بر اینکه حقوق مردم فلسطین در حال ازبین‌رفتن است و کشور‌های دنیا باید مانع از این وضعیت شوند، از منظر انسانی نیز تکلیف داریم که به مردم فلسطین و غزه کنیم؛ امروز برای همه معلوم شده است که آنچه در غزه انجام شده، قدم اول جنایتکاران اسرائیلی است و بعد از نابودی غزه، صهیونیست‌ها به سراغ سایر کشور‌ها خواهند رفت؛ بر همین اساس نیز مقاومت دربرابر صهیونیست‌ها و حمایت از مردم فلسطین علاوه بر اینکه یک تکلیف اخلاقی، دینی و انسانی است، برای کشور‌های همجوار که درمعرض خطر‌های بعدی هستند، یک تکلیف استراتژیک محسوب می‌شود.

وی در پایان، با اشاره به عملکرد جمهوری اسلامی ایران دربرابر جنایات رژیم صهیونی، تصریح کرد: هدف مستقیم رژیم صهیونیستی جمهوری اسلامی است و ما همان‌طورکه رهبری انقلاب گفتند، باید قدرتمند باشیم؛ مدیران ما باید از دفاع ۱۲روزه درس بگیرند و نقاط ضعف کشور را، هم از نظر دفاعی و هم از نظر اقتصادی، جبران کنند تا اگر درگیری مجددی اتفاق افتاد، به آن‌ها لطمات سنگینی وارد کنیم تا کمرشان بشکند.

منبع: خبرآنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.