صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۷ مهر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۶۱۸۷۱
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۴
یکهزار و هفتصد و سی و چهارمین اهدای عضو از اهداکنندگان مرگ مغزی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در بیمارستان منتصریه این شهر انجام شد. این مورد، یکصد و چهارمین اهدای عضو در سال جاری به شمار می‌رود.

به گزارش شهرآرانیوز، اسماء عاشوری، دختر ۲۰ ساله‌ای که از بیمارستان ولایت به واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی معرفی شده بود، با رضایت خانواده بزرگوارش، تحت عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت و جان بیماران نیازمند را نجات داد.

دکتر خالقی، مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این باره گفت: کلیه‌های زنده‌یاد عاشوری به آقایی ۵۴ ساله از درگز و خانمی ۵۵ ساله از بجنورد پیوند شد و زندگی دوباره به آنان بخشید.

وی افزود: قرنیه‌های آن مرحومه نیز به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد ارسال شد و بخشی از پوست وی برای درمان بیماران سوختگی به بیمارستان امام رضا (ع) انتقال یافت.

این اقدام ایثارگرانه، بار دیگر نشان داد که فرهنگ اهدای عضو می‌تواند زمینه‌ساز تداوم حیات و امید برای بیماران در انتظار پیوند باشد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.