صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

نویدکیا: از لحاظ تاکتیکی مشکل داریم!

  • کد خبر: ۳۶۱۹۷۶
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۵
سرمربی تیم فوتبال سپاهان گفت: از لحاظ تاکتیکی مشکلاتی داریم که به مرور زمان به کمک کادر فنی حل خوانیم کرد، وضعیت تیم در حالت نرمال است.

به گزارش شهرآرانیوز، محرم نویدکیا سرمربی تیم فوتبال سپاهان در نشست خبری پیش از دیدار با موهون باگان هند اظهار کرد: بازی اول را از دست دادیم و این بازی خیلی برای ما مهم است. اگر بخواهیم صعود کنیم نباید بازی‌های خانگی را از دست بدهیم. این بازی خیلی مهم و حیاتی است.

وی ادامه داد: بازی‌های قبلی تیم هندی را دیده‌ایم و تیم قابل احترامی است، چند بازیکن خارجی دارند و در مجموع تیم بدی نیست. شاید نتیجه خوبی نگرفته باشند، اما از نظر ما قابل احترام هستند.

نویدکیا تصریح کرد: باید با تمام توان در بازی شرکت کنیم و ۳ امتیاز بازی را کسب کنیم، شرایط تیم خیلی خوب است. اول فصل را سخت شروع کردیم، اما به مرور زمان و با کسب ۳ امتیاز بازی هفته گذشته، از لحاظ روحی و روانی بهتر شدیم.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان خاطرنشان کرد: از لحاظ تاکتیکی مشکلاتی داریم که به مرور زمان به کمک کادر فنی حل خوانیم کرد، وضعیت تیم در حالت نرمال است.

وی در خصوص مصدومان تیمش گفت: ۴ - ۵ بازیکن مصدوم داریم، هادی محمدی تمرین با تیم شروع کرده است، اما سایر بازیکنان هنوز آمادگی کامل ندارند، بازیکن خارجی ما گچ پایش را باز کرده و شرایط بد نیست، اما برای تمرین همراه تیم زود است. البته دور از انتظار بود و فکر می‌کردم ممکن است، مدت زمان بیشتری در اختیار نباشد، اما در عکسبرداری پایش خیلی خوب جوش خورده و شکستگی ترمیم شده است، ۲ - ۳ هفته نیاز دارد به تیم اضافه شود و خبر خیلی خوبی بود، سایر بازیکنان مشکلی ندارند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.