صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

تشکیل ۵ کمیته تخصصی برای برگزاری اجلاس بین‌المللی پیرغلامان حسینی در مشهد

  • کد خبر: ۳۶۲۱۹۲
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۲
بیست‌ودومین اجلاس بین‌المللی تجلیل از پیرغلامان حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) با تشکیل پنج کمیته، از ۲۰ تا ۲۲ آبان ۱۴۰۴، در مشهد برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام علی عسکری در جلسه برنامه‌ریزی بیست‌ودومین اجلاس بین‌المللی تجلیل از پیرغلامان حسینی، ابراز داشت: مشهدالرضا(ع) جایگاه ویژه‌ای در این موضوع خواهد داشت و جهت برگزاری باشکوه این مراسم، نیاز به برنامه‌ریزی دقیق و تشکیل کمیته‌های تخصصی است.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی افزود: ما برای این اجلاسیه، ۵ کمیته در نظر گرفته‌ایم که شامل کمیته برنامه‌ریزی، کمیته حمل‌ونقل و اسکان، کمیته تبلیغات و رسانه، کمیته تشریفات و کمیته مالی و پشتیبانی است.

وی در خاتمه تأکید کرد: می‌بایست میزان پیشرفت فعالیت و مشارکت خود را اعلام و با عنایت به تشکیل کمیته‌ها و عضویت در آنها، همکاری‌های لازم را به انجام رسانند.

سید رضا حسینی‌زاده مظلوم، مدیرکل صدا و سیمای استان نیز ابراز داشت: این اجلاسیه از ۲۰ آبان لغایت ۲۲ آبان ماه برگزار خواهد شد و آماده‌سازی فضا‌های فرودگاه و راه‌آهن، استقرار مکان هیأت و ایجاد نمایشگاه میراث ماندگار از برنامه‌ها خواهد بود.

وی اضافه کرد: برای روز دوم آیین غبارروبی و مراسم شکر آیینی و برای روز سوم مراسم اختتامیه با حضور مدیران ارشد کشوری و استان همراه با تجلیل از پیرغلامان برتر را خواهیم داشت. 

در این جلسه نمایندگان دستگاه‌های اجرایی نیز برنامه‌سازی رسانه‌ای، فضاسازی شهری، تجلیل از بانوان خادم و پیرغلام، و مراسم علم‌کشی را از دیگر برنامه‌های پیش‌بینیشده اعلام کردند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.