صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

ایست قلبی دانش‌آموز ۱۴ ساله در مدرسه منجر به مرگ او شد | توضیحات رئیس اورژانس درمورد حادثه (۹ مهر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۶۲۵۶۳
  • ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۳
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: پس از گزارش موضوع، عوامل اورژانس به محل اعزام و متوجه شدند این دانش آموز دچار کاهش سطح هوشیاری شده است و قلب و ریه او کار نمی‌کند که به سرعت برای انجام عملیات احیا و انتقال او به بیمارستان اقدام شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ابراهیم خسروشاهی درباره ایست قلبی یک دانش آموز در مدرسه‌ای در زنجان گفت: این حادثه ساعاتی قبل در یکی از مدارس روستای سهرین زنجان به وقوع پیوست.

وی اضافه کرد: پس از گزارش موضوع، عوامل اورژانس به محل اعزام و متوجه شدند این دانش آموز دچار کاهش سطح هوشیاری شده است و قلب و ریه او کار نمی‌کند که به سرعت برای انجام عملیات احیا و انتقال او به بیمارستان اقدام شد.

وی خاطر نشان کرد: متاسفانه تلاش‌ها برای احیای این دانش آموز بی‌نتیجه ماند و در نهایت او جان خود را از دست داد.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی زنجان خاطر نشان کرد: علت این موضوع در دست بررسی قرار داد.

این دانش آموز پسر در مقطع متوسطه اول در روستای سهرین از توابع بخش قره‌پشتلو شهرستان زنجان تحصیل می‌کرد.

با شروع تحصیلی ۱۴۰۵–۱۴۰۴، بیش از ۲۳۱ هزار دانش‌آموز در استان زنجان با همراهی ۱۳ هزار و ۸۰۰ نیروی فرهنگی در ۱۰ هزار کلاس درس، فعالیت آموزشی خود را آغاز کرده‌اند.

منبع: فرارو

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.