صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آغاز پیش‌ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۵ در نیمه دوم مهرماه امسال

  • کد خبر: ۳۶۳۰۴۱
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۳
مدیر روابط عمومی حج و زیارت خراسان رضوی اعلام کرد: فرایند پیش‌ثبت‌نام متقاضیان سفر به سرزمین وحی در حج تمتع سال ۱۴۰۵، از نیمه دوم مهرماه ۱۴۰۴ آغاز خواهد شد.

عباس خداشناس در گفت‌وگو با شهرآرانیوز، اعلام کرد: پیش‌ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۵ به صورت غیرحضوری و از طریق سامانه پنجره واحد سازمان حج و زیارت به نشانی این لینک انجام خواهد شد. افراد دارای اولویت تشرف می‌توانند با مراجعه به این سامانه، از وضعیت اولویت خود مطلع شوند و اطلاعات خود را به‌روز کنند.

خداشناس تأکید کرد: تمامی دارندگان فیش ثبت‌نامی حج تمتع، به ویژه متقاضیان اعزام به حج تمتع سال ۱۴۰۵، باید از هم‌اکنون به سامانه یادشده مراجعه کرده و نسبت‌به تکمیل و به‌روزرسانی اطلاعات فردی خود اقدام کنند.

وی همچنین افزود: اطلاعات تکمیلی و جزئیات بیشتر در اطلاعیه‌های بعدی از طریق همین سامانه منتشر خواهد شد و متقاضیان می‌توانند با مراجعه منظم، از آخرین اخبار و مراحل ثبت‌نام مطلع شوند.

خداشناس خاطرنشان کرد: با آغاز این فرایند، متقاضیان حج تمتع ۱۴۰۵ فرصت خواهند داشت تا اطلاعات شخصی و مدارک موردنیاز خود را تکمیل کرده و آمادگی لازم برای حضور در سفر معنوی حج را کسب کنند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.