صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

سهم خراسان رضوی از ۷۰۰ هزار نوآموز پیش دبستانی کشور، بیش از ۶۰ هزار نفر است | حضور بیشتر از ۱۰۰ هزار کودک واجد شرایط در استان

  • کد خبر: ۳۶۳۱۳۲
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۴
رئیس اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: تعداد نوآموزان واجد شرایط مقطع پیش دبستانی در استان خراسان رضوی به ۱۰۴ هزار نفر می‌رسد که در بیش از ۲ هزار مرکز با مجوز استان ثبت نام کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جشن غنچه‌ها و مراسم آغاز رسمی سال تحصیلی نوآموزان در مقطع پیش دبستانی، امروز (شنبه، ۱۲ مهر ۱۴۰۴) برگزار شد. در این مراسم زنگ مهر برای پیش دبستانی‌ها همراه با شعار ملی «برای کودکان، برای ایران» نواخته شد.

این مراسم که به صورت کشوری برگزار شد، نوآموزان کشور را راهی کلاس‌های درس کرد. طبق آمار اعلام شده در پایتخت، تعداد نوآموزان ثبت‌نام شده در مراکز استان‌ها به بیش از ۷۰۰ نفر و تعداد پیش‌دبستانی‌های کشور، به ۲۹ هزار مرکز می‌رسد.

محمد رهنما در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز درمورد سهم استان خراسان رضوی در این آمار اظهار کرد: در سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴، تعداد نوآموزانی که سن شناسنامه‌ای آنها متناسب با سن تعیین شده برای ورود به پیش دبستانی یعنی ۶ سال است، ۱۰۴ هزار نفر بوده، اما از این تعداد، تنها ۶۳ درصد یعنی مجموعا ۶۵ هزار و ۵۲۰ نفر در پیش دبستانی‌های با مجوز استان خراسان رضوی ثبت‌نام کرده و تحصیل می‌کنند.

رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی درمورد تعداد مراکز با مجوز استان افزود: مجموع تعداد این مراکز در خراسان رضوی، به ۲ هزار و ۴۹۴ می‌رسد که از میان آنها ۶۳ درصد به صورت مستقل و خارج از دبستان و باقی آنها به شکل وابسته به مدارس ابتدایی به فعالیت خود می‌پردازند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.