صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

ترامپ: مذاکرات برای اجرای توافق آتش‌بس غزه آغاز شده است

  • کد خبر: ۳۶۳۴۵۶
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۱
رئیس جمهور آمریکا در جمع خبرنگاران از آغاز مذاکرات برای اجرای توافق غزه خبر داد و اظهار امیدواری کرد همه اسرای اسرائیلی با این توافق آزاد شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا امروز (یکشنبه) و در محوطه کاخ سفید در گفت‌وگو با خبرنگاران از آغاز مذاکرات اجرای توافق صلح در نوار غزه خبر داد و گفت که این توافق برای همه به ویژه کشورهای عربی سودمند است.

رئیس جمهور آمریکا اظهار داشت: «این توافق برای همه طرف‌ها سودمند است و به ویژه برای کشورهای عربی و اسلامی بسیار فایده دارد.»

وی گفت: «امیدواریم با این توافق همه اسرای اسرائیلی نزد حماس، آزاد شوند. »

این اظهارات در حالی از سوی ترامپ مطرح می‌شود که وی پیشتر در گفت‌وگو با سی‌ان‌ان گفته بود اگر حماس از کنارگیری از قدرت در غزه خودداری نکند، با نابودی کامل روبه‌رو خواهد شد. این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که ترامپ بر اسرائیل و این گروه شبه‌نظامی فشار می‌آورد تا با طرح آتش‌بس او پیش بروند.

هیات‌هایی از حماس، اسرائیل و ایالات متحده راهی مصر شده‌اند تا تلاش کنند بر اساس برنامه ۲۰ ماده‌ای رئیس‌جمهور به توافقی دست یابند. انتظار می‌رود گفت‌وگوها فردا آغاز شود.

ترامپ می‌گوید اسرائیل با یک خط عقب‌نشینی اولیه موافقت کرده و در صورت تایید حماس، آتش‌بس قابل اجرا خواهد بود. رهبر اپوزیسیون اسرائیل گفت که ترامپ متقاعد شده این طرح امکان‌پذیر است.

با وجود ادعای ترامپ مبنی بر توقف موقت بمباران غزه توسط اسرائیل، به گفته بیمارستان‌های این منطقه، ده‌ها نفر در حملات اسرائیل در طول آخر هفته کشته شده‌اند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.