صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

عامل گرانی گوشت چیست؟ | این بار پای واردکنندگان در میان است

  • کد خبر: ۳۶۳۵۶۹
  • ۱۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۱
یک فعال صنعت گوشت اعلام کرد: واردکنندگان به دنبال افزایش قیمت پس از اسنپ‌بک، محموله‌های گوشت را روی دریا نگه داشته‌اند تا آن را با نرخ بالاتری عرضه کنند. این رفتار می‌تواند فشار مضاعفی بر بازار و مصرف‌کنندگان داخلی وارد کند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید اکبر میر احمدی افزود: قیمت گوشت گوسفندی شقه این هفته کیلویی ۱۵۰ هزار تومان افزایش یافته و قیمت در کشتارگاه ۸۳۰ هزار تومان شده است، با این روال که عرضه در بازار به حداقل رسیده قیمت در هفته‌های آینده به شدت افزایش می‌یابد.

وی اضافه کرد: از ابتدای سال قیمت گوشت از ۵۰۰ هزار تومان به کیلویی یک میلیون تومان (دو برابر) رسیده که تولید کنندگان مقصر اصلی را کمبود و گرانی نهاده و خوراک دام می‌دانند که به گفته آنها سه برابر شده است.

میر احمدی اظهارکرد:۷۰ درصد هزینه تولید محصولات پروتئینی مانند گوشت قرمز، مرغ و لبنیات وابسته به نهاده است.

به گفته فعال صنعت گوشت، وارد کنندگان حاضرند میلیارد‌ها تومان هزینه دموراژ برای محموله‌های گوشت روی آب بدهند به امید اینکه با تاثیر اسنپ بک گرانتر بفروشند.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.