صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

ترامپ مدعی شد که ایران مایل است توافق غزه به سرانجام برسد

  • کد خبر: ۳۶۳۷۷۸
  • ۱۵ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۵
رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید که نشانه‌هایی قوی وجود دارد، مبنی بر اینکه ایران دوست دارد توافق درباره غزه به نتیجه منجر شود.

به گزارش شهرآرانیوز، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز دوشنبه گفت که نشانه‌های قوی وجود دارد که نشان می‌دهد ایران مایل است توافق غزه به سرانجام برسد.

طبق گزارش اسپوتنیک، ترامپ با اشاره به حمایت کشور‌های منطقه از طرح او برای غزه، به خبرنگاران در کاخ سفید گفت: «فکر می‌کنم عملاً ما حتی یک نشانه بسیار قوی از ایران دریافت کردیم که آنها دوست دارند این کار انجام شود.»

پیش از این، وزارت خارجه ایران در بیانیه‌ای درباره طرح ترامپ درباره غزه اعلام کرده بود که «تهران همواره از هر ابتکاری که متضمن توقف پاکسازی قومی و جنایات جنگی و ضد بشری در غزه بوده و زمینه احقاق حق تعیین سرنوشت ملت فلسطین را فراهم کند، حمایت کرده است.»

در این بیانیه آمده است: جمهوری اسلامی ایران با درنظرداشت ابعاد و جنبه‌های خطرناک این طرح، و ضمن هشدار مجدد نسبت به تکرار بدعهدی و کارشکنی رژیم صهیونیستی در عمل به وعده‌ها، به‌ویژه در پرتو طرح‌های توسعه‌طلبانه و نژادپرستانه این رژیم، هرگونه تصمیم گیری در این خصوص را در صلاحیت مردم و مقاومت فلسطین دانسته و از هر تصمیم آنها که متضمن توقف نسل‌کشی فلسطینیان، خروج ارتش اشغالگر صهیونیستی از غزه، احترام به حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین، ورود کمک‌های بشردوستانه و بازسازی غزه باشد، استقبال می‌کند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.