صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

رکوردزنی صادرات سلاح‌های انگلیسی به رژیم صهیونیستی

  • کد خبر: ۳۶۴۰۰۰
  • ۱۵ مهر ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۲
با وجود تعهد دولت انگلیس به محدود کردن صادرات نظامی، آمار‌های جدید نشان می‌دهد ارزش صادرات تسلیحات این کشور به اسرائیل در ماه‌های گذشته به بالاترین حد خود رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، طبق گزارش اختصاصی کانال ۴ تلویزیون انگلیس، دولت انگلیس در چند ماه گذشته بیش از ۳۰۰ مجوز صادرات سلاح به اسرائیل صادر کرده است. این درحالی است که نظام صدور مجوز‌های صادرات سلاح انگلیس باید با معیار‌هایی مثل نقض حقوق بین‌الملل ارزیابی شود.

با این حال، آمار گمرکی رژیم اسرائیل نشان می‌دهد که انگلیس همچنان به تامین تسلیحاتی این رژیم ادامه می‌دهد. در ماه آگوست (مرداد)، بیش از ۱۰۰ هزار گلوله از انگلیس به اسرائیل ارسال شد و ارزش کل صادرات تسلیحات در آن ماه حدود ۱۵۰ هزار پوند (۲۰۱ هزار دلار) برآورد شده است.

در ماه ژوئن (خرداد)، واردات سلاح اسرائیل از انگلیس به ارزش ۴۰۸ هزار پوند (۵۴۷ هزار دلار) رسید که بالاترین رقم از سال ۲۰۲۲ بوده است.

در پاسخ به فشار‌ها برای تحریم کامل تسلیحات علیه اسرائیل به دلیل کشتار در غزه، دولت انگلیس در سپتامبر (شهریور) حدود ۲۹ مجوز از نزدیک به ۳۵۰ مجوز صادراتی را تعلیق کرد و مدعی شد جلوی هرگونه اقلامی که ممکن است توسط ارتش اسرائیل در غزه استفاده شود، گرفته شده است.

دولت انگلیس از تصمیمات صدور مجوز خود دفاع کرده و گفته است که همچنان تمام مجوز‌ها را بر اساس قوانین بین المللی بررسی می‌کند.

این مجوز‌ها در حالی صادر شده که رژیم اسرائیل از مهرماه سال ۱۴۰۲ به طور روزانه غزه را بمباران کرده و به کشور‌های لبنان، سوریه، یمن، ایران و قطر هم حمله کرده است.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.