صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

هشدار کنگره آمریکا به ترامپ | روابط آمریکا و هند را ترمیم کن

  • کد خبر: ۳۶۴۲۸۰
  • ۱۶ مهر ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۶
تعدادی از نمایندگان دموکرات کنگره آمریکا در نامه‌ای به رئیس‌جمهوری این کشور، درباره نزدیک شدن هند به چین و روسیه هشدارداده و از «دونالد ترامپ» خواستند تا روابط خدشه‌دار شده واشنگتن با دهلی نو بر سر تعرفه‌ها را ترمیم‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، گروهی از قانون‌گذاران دموکرات آمریکا از دونالد ترامپ رئیس جمهوری این کشور خواستند تا در خصوص وضع تعرفه‌ها علیه هند تجدید نظر کند.

این نمایندگان مجلس آمریکا هشدار دادند که افزایش تعرفه‌ها از سوی دولت ترامپ به تجارت، اشتغال و یکی از مهم‌ترین شراکت‌های راهبردی ایالات متحده آسیب زده و ممکن است دهلی‌نو را به چین و روسیه نزدیک‌تر کند.

در نامه‌ای که به کاخ سفید ارسال شده، این قانون‌گذاران نوشته‌اند افزایش شدید تعرفه‌ها – که در برخی موارد حقوق گمرکی کالاهای هندی را تا ۵۰ درصد بالا برده – به تولیدکنندگان آمریکایی لطمه زده، زنجیره تأمین را مختل کرده و موجب دور شدن یکی از متحدان کلیدی آمریکا شده است.

در این نامه، خطاب به ترامپ آمده است: اقدامات اخیر دولت شما روابط با بزرگ‌ترین دموکراسی جهان را تضعیف کرده و پیامدهای منفی برای هر دو کشور به همراه داشته است. از شما می‌خواهیم به سرعت گام‌هایی برای ترمیم این شراکت حیاتی بردارید.

این نامه را شماری از چهره‌های برجسته حزب دموکرات از جمله دبورا راس، رو خانا، برد شرمن، سیدنی کاملاگر-دوو، راجا کریشنامورتی و پرامیلا جایاپال امضا کرده‌اند.

هیچ‌یک از قانون‌گذاران جمهوری‌خواه این درخواست را امضا نکرده‌اند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.