صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا

  • کد خبر: ۳۶۴۳۹۶
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۵
بامداد امروز پس از نبردی دو ساله میان اسرائیل و حماس در نوار غزه، توافقی برای پایان یافتن این جنگ صورت گرفت که به سرعت بر نرخ طلا در جهان اثر گذاشت.

فرزان راعی، کارشناس بازار‌های مالی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، با اشاره به آتش بس حماس و اسرائیل و تاثیر آن بر نرخ طلای جهانی اظهار کرد: جدای از اینکه این آتش بس تا چه حد پایدار باشد یا خیر، اونس جهانی طلا در سطح کنونی برای مدتی کوتاه درجا خواهد زد، اما پس از آن اونس تا پایان ۲۰۲۶ پتانسیل رشد شدیدی را دارد.

وی افزود: تا پایان سال آینده میلادی اونس جهانی طلا به قدری قدرتمند حرکت خواهد کرد که بسیاری از کارشناسان اقتصادی ایران و جهان را متعجب خواهد کرد و اونس سطوح بسیار بالاتر از ۴۵۰۰ دلار را خواهد دید.

راعی ادامه داد: طبق نمودار‌ها و پیش بینی ها، این روند پرقدرت صعودی اونس طلا به نحوی خواهد بود که ماه به ماه شاهد سقف شکنی‌های آن خواهیم بود.

این کارشناس بازار‌های مالی بیان کرد: در این شرایط نمی‌توان انتظار داشت که طلا و سکه در داخل کشور روند کاهشی به خود بگیرد.

وی به قیمت دلار در ماه‌های آینده نیز اشاره کرد و گفت: دلار سطح ۱۱۶ هزار تومان را لمس کرد، اما اکنون تا حدود ۱۱۱ هزار تومان کاهش یافته است. به نظر می‌رسد نرخ این ارز تا حدود دو هفته آینده به بیش از ۱۲۰ هزار تومان برسد و تا یک ماه آینده سطوح بالاتر از ۱۲۴ هزار تومان را رویت کند.

راعی افزود: طبق تحرکات بین المللی به نظر می‌رسد در آبان ماه باید منتظر یک اتفاق بزرگ باشیم که قیمت دلار را به ۱۳۵ تا ۱۴۵ هزار تومان و در حالت بدبینانه تا محدوده ۱۵۰ تا ۱۶۰ هزار تومان افزایش خواهد داد.

کارشناس بازار‌های مالی افزود: احتمال می‌رود در آذر ماه دلار به سقف قیمتی برخورد کرده و تا پایان سال نوساناتی پیدا کند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.