صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه

  • کد خبر: ۳۶۴۴۸۹
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۶
رئیس هیات مذاکره‌کننده حماس از پایان کامل جنگ غزه و آغاز اجرای آتش‌بس دائم خبر داد و از مقاومت مردم غزه و ملت‌های یمن، لبنان، عراق و ایران که در کنار ملت فلسطین ایستادند، قدردانی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «خلیل الحیه» پنجشنبه شب در سخنانی که از شبکه الجزیره پخش شد، از پایان کامل جنگ غزه و آغاز اجرای آتش‌بس دائم در این منطقه خبر داد و با تجلیل از ایستادگی بی‌نظیر مردم غزه در برابر تجاوزات رژیم اسرائیل گفت: «جهان در برابر صبر، پایداری و فداکاری‌های مردم غزه مبهوت ماند.»

وی تاکید کرد که مردم غزه جنگی را پشت سر گذاشت که جهان نظیر آن را ندیده بود و با شجاعت در برابر جنایات و ماشین جنگی دشمن ایستاد.

رئیس دفتر سیاسی حماس در غزه از شهدای عملیات هفتم اکتبر، از جمله «یحیی السنوار»، «صالح العاروری»، «اسماعیل هنیه» و «محمد الضیف»، به عنوان افرادی نام برد که طوفان مقاومت را گسترش دادند.

وی با تجلیل از رزمندگان مقاومت که «از نقطه صفر» با تانک‌های دشمن مقابله کردند، گفت: «قهرمانان مقاومت تمام نقشه‌های دشمن صهیونیستی برای آوارگی، گرسنگی و هرج و مرج را ناکام گذاشتند.»

الحیه همچنین از تلاش‌های سیاسی در کنار مبارزه نظامی سخن گفت و افزود: «همان‌طور که در میدان جنگ مردانه ایستادیم، در میز مذاکره نیز با عزت حضور یافتیم.»

رئیس دفتر سیاسی حماس در نوار غزه با اشاره به کارشکنی‌های مکرر رژیم اسرائیل و نقض توافقات اعلام کرد که با وجود همه موانع، حماس با مسئولیت‌پذیری بالا به مذاکرات ادامه داد و در نهایت به توافقی برای پایان جنگ دست یافت.

به گفته الحیه بر اساس این توافق، ورود کمک‌های بشردوستانه، بازگشایی گذرگاه رفح و تبادل اسرا در دستور کار قرار گرفته است.

وی اعلام کرد: بر اساس این توافق ۲۵۰ نفر از اسرای محکوم به حبس ابد و ۱۷۰۰ نفر از اسرای غزه آزاد خواهند شد.

رئیس دفتر سیاسی حماس در نوار غزه افزود که میانجی‌ها از جمله مصر، قطر، ترکیه و همچنین دولت آمریکا، تضمین‌هایی برای پایان کامل جنگ ارائه داده‌اند.

الحیه ضمن قدردانی از همه نیرو‌های ملی فلسطین و اسلامی، از ادامه همکاری‌ها برای اجرای مراحل بعدی توافق خبر داد و از ملت‌های یمن، لبنان، عراق و ایران که در کنار ملت فلسطین ایستادند، قدردانی کرد.

وی همچنین از آزادگان جهان و کاروان‌های همبستگی زمینی و دریایی که با «کلمه حق» در کنار مردم غزه بودند، تشکر کرد.

الحیه گفت: دو سال است که غزه معجزه می‌آفریند، زخم‌ها را التیام می‌بخشد، از قدس و مسجدالاقصی دفاع می‌کند و ثابت کرده که مردانش شکست‌ناپذیرند و از خیانت‌ها آسیب نمی‌بینند.»

بامداد پنجشنبه ۹ اکتبر ۲۰۲۵ (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با صدور بیانیه‌ای به طور رسمی دستیابی به توافق پایان جنگ در غزه و تبادل اسرا را اعلام کرد. این توافق ساعتی قبل اجرایی شد.

مذاکرات غیر مستقیم هیات‌های فلسطینی و اسرائیلی برای بررسی آتش‌بس در غزه و مهیا کردن شرایط میدانی برای تبادل اسرا در شرم الشیخ مصر از روز دوشنبه ۶ اکتبر ۲۰۲۵ برابر با ۱۴ مهر ۱۴۰۴ آغاز شد و نمایندگانی از آمریکا از جمله استیو ویتکاف فرستاده ویژه آمریکا در خاورمیانه و جرد کوشنر داماد دونالد ترامپ به این مذاکرات پیوستند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.