صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۱۹ مهر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۶۴۷۸۹
  • ۱۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۶
در هفته گذشته (از ۱۲ تا ۱۸ مهر ۱۴۰۴)، انیمیشن «یوز» به کارگردانی رضا ارژنگی، در صدر جدول فروش سینما‌های خراسان رضوی قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، فیلم‌های سینمایی پرفروش در سینما‌های خراسان‌رضوی طی هفته گذشته به شرح زیر است:

۱. انیمیشن یوز به کارگردانی رضا ارژنگی، با فروش ۱۸ هزار و ۶۳۳ بلیت در ۴۲۰ سانس، ۱۰ میلیارد و ۳۹۲ میلیون و ۸۵۵ هزار ریال درآمد داشته است. اکران این انیمیشن از ۲ مهر ۱۴۰۴ آغاز شده است.

۲. فیلم سینمایی قسطنطنیه به کارگردانی کریم امینی، با فروش ۱۴ هزار و ۸۷۹ بلیت در ۴۷۳ سانس، ۱۰ میلیارد و ۱۴۳ میلیون و ۱۰۰ هزار ریال درآمد داشته است. اکران این فیلم از ۱ مرداد ۱۴۰۴ آغاز می‌شود.

۳. فیلم سینمایی مرد عینکی به کارگردانی کریم امینی، با فروش ۸ هزار و ۱۰۶ بلیت در ۳۳۸ سانس، ۵ میلیارد و ۵۷۰ میلیون و ۶۳۱ هزار ریال درآمد داشته است. اکران این فیلم از ۲ مهر ۱۴۰۴ آغاز شده است.

۴. فیلم سینمایی ناجور‌ها به کارگردانی محمدحسین فرح‌بخش، با فروش ۵ هزار و ۸۵۳ بلیت در ۲۲۴ سانس، ۴ میلیارد و ۹۴ میلیون و ۲۲۵ هزار ریال درآمد داشته است. اکران این فیلم ۵ شهریور ۱۴۰۴ آغاز شده است.

۵. فیلم سینمایی ناتوردشت به کارگردانی محمدرضا خردمندان، با فروش ۳ هزار و ۵۵ بلیت در ۲۰۲ سانس، ۲ میلیارد و ۳۷۹ میلیون و ۳۰۰ هزار ریال درآمد داشته است. اکران این فیلم از ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ آغاز شده است.

۶. فیلم سینمایی زن و بچه به کارگردانی سعید روستایی، با فروش ۲ هزار و ۲۵۸ بلیت در ۱۵۳ سانس، یک میلیارد و ۸۵۳ میلیون و ۱۱۵ هزار ریال درآمد داشته است. اکران این فیلم از ۱ مرداد ۱۴۰۴ آغاز می‌شود.

۷. فیلم سینمایی پیرپسر به کارگردانی اکتای براهنی، با فروش ۲ هزار و ۲۳۴ بلیت در ۱۱۸ سانس، یک میلیارد و ۸۲۵ میلیون و ۶۷۰ هزار ریال درآمد داشته است. اکران این فیلم از ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ آغاز شده است.

۸. فیلم سینمایی گوزن‌های اتوبان به کارگردانی ابوالفضل صفاری، با فروش ۲ هزار و ۷۴ بلیت در ۱۴۳ سانس، یک میلیارد و ۵۰۶ میلیون و ۷۸۰ هزار ریال درآمد داشته است. اکران این فیلم از ۲۶ شهریور ۱۴۰۴ آغاز شده است.

۹. فیلم سینمایی لاک‌پشت به کارگردانی بهمن کامیار، با فروش ۲ هزار و ۵۴ بلیت در ۱۵۰ سانس، یک میلیارد و ۴۸۲ میلیون و ۸۰۰ هزار ریال درآمد داشته است. اکران این فیلم از ۲ مهر ۱۴۰۴ آغاز شده است.

۱۰. فیلم سینمایی مجنون به کارگردانی مهدی شاه‌محمدی، با فروش ۵۶۹ بلیت در ۳۳ سانس، ۵۴۲ میلیون و ۶۳۰ هزار ریال درآمد داشته است. اکران این فیلم از ۱۶ مهر ۱۴۰۴ آغاز شده است.

۱۱. فیلم سینمایی فرمانروای آب به کارگردانی مجید اسماعیلی، با فروش هزار و ۳۱ بلیت در ۵۱ سانس، ۵۲۷ میلیون و ۱۷۵ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۸ مرداد ۱۴۰۴ آغاز شده است.

۱۲. فیلم سینمایی آدم فروش به کارگردانی محمود کلاری با فروش ۱۲۶ بلیت در ۲۰ سانس، ۸۴ میلیون و ۱۵۰ هزار ریال درآمد داشته است. اکران این فیلم ۲ مهر ۱۴۰۴ آغاز شده است.

فیلم سینمایی جزایر قناری به کارگردانی عادل معصومیان، با فروش ۲۶۴ بلیت در ۳۰ سانس، ۱۶۷ میلیون و ۳۱۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۳۰ تیر ۱۴۰۴ آغاز شده است.

۱۳. فیلم سینمایی حرکت آخر به کارگردانی شهاب حسینی، با فروش ۶۲ بلیت در ۷ سانس، ۳۴ میلیون و ۷۶۰ هزار ریال درآمد داشته است. اکران این فیلم از ۹ مهر ۱۴۰۴ آغاز شده است.

۱۴. فیلم سینمایی سینما متروپل به کارگردانی محمدعلی باشه‌آهنگر با فروش ۴۱ بلیت در ۷ سانس، ۲۷ میلیون و ۳۹۰ هزار ریال درآمد داشته است. اکران این فیلم از ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ آغاز شده است.

۱۵. انیمیشن پسر دلفینی ۲ به کارگردانی محمد خیراندیش، با فروش ۲۰ بلیت در ۷ سانس، ۱۲ میلیون و ۱۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این انیمیشن از ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ آغاز شده است.

۱۶. فیلم سینمایی لیپار به کارگردانی حسین ریگی، با فروش ۹ بلیت در ۱ سانس، ۹ میلیون و ۹۰۰ هزار ریال درآمد داشته است.

۱۷. انیمیشن رویا شهر به کارگردانی محسن عنایتی، با فروش ۸ بلیت در ۱ سانس، ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این انیمیشن از ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ آغاز شده است.

برچسب ها: سینما گیشه بازیگر
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.