صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

«کتابخانه نیمه شب» با بازی شیدا خلیق روی صحنه می‌رود

  • کد خبر: ۳۶۴۸۰۲
  • ۱۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۹
نمایش «کتابخانه نیمه شب» پس از استقبال مخاطبان، بار دیگر با حضور شیدا خلیق بر صحنه می‌آید و اجرای سوم خود را آغاز می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، این نمایش که اقتباسی آزاد از کتاب «کتابخانه نیمه شب» نوشته مت هیگ است، به عنوان یکی از پر مخاطب‌ترین نمایش‌های اخیر در ۱۳۳ اجرا و با حضور بیش از ۳۰ هزار تماشاگر به روی صحنه رفته و با استقبال بی نظیر مخاطبان رو به رو شده است.

این نمایش به کارگردانی محمد ملک شاهی و تهیه کنندگی حسین کلهر دور سوم اجرا‌ها را با حضور شیدا خلیق و محمد شعبانپور از آبان ۱۴۰۴ در تماشاخانه ملک آغاز می‌کند.

مجید توکلی به عنوان مشاور کارگردان و مجری طرح، مجتبی گلستانی و نیما نافع نویسندگان، عقیق بلوری دراماتورژ و مدیر تولید، سعید حسنلو طراح صحنه، مجید سیادت طراح نور، کوروش جوان عکاس و فرید رحمتی مدیر تبلیغات در این نمایش حضور دارند.

پیش فروش بلیت این نمایش به زودی در سایت تیوال آغاز می‌شود.

منبع: صباخبر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.