صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

ویتکاف: اطمینان از پایبندی رژیم صهیونیستی به مرحله اول آتش‌بس هدف من از سفر به غزه بود

  • کد خبر: ۳۶۴۹۲۲
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۰
فرستاده ویژه ایالات متحده در امور غرب آسیا گفت که هدف از سفر او به نوار غزه، اطمینان از پایبندی رژیم صهیونیستی به مرحله اول آتش‌بس بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در امور غرب آسیا طی پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: من به همراه دریاسالار «برد کوپر» رئیس فرماندهی مرکزی ایالات متحده و «جارد کوشنر» (داماد ترامپ) به غزه سفر کردیم تا پایبندی اسرائیل به مرحله اول توافق را تأیید کنیم.

ویتکاف نوشت: ما گزارش‌های مفصلی در مورد امنیت، کمک‌های بشردوستانه و تلاش‌های رفع درگیری دریافت کردیم. با تعهد مداوم، صلح همچنان در دسترس است.

پیش از این، ترامپ اعلام کرده بود که اسرائیل و گروه مقاومت فلسطینی حماس برای اجرای مرحله اول طرح موسوم به «صلح غزه» به توافق رسیده‌اند که اجرای آن به‌طور رسمی از ظهر روز پنج‌شنبه اعلام شد.

بنا بر گزارش ریانووستی، در طول مرحله اول، حماس زندانیان اسرائیلی را آزاد خواهد کرد و نیروهای رژیم صهیونیستی به خط مورد توافق در داخل منطقه محصور عقب‌نشینی خواهند کرد و تل‌آویو صدها فلسطینی را از زندان‌های اسرائیل آزاد خواهد کرد که بسیاری از آنان زندانیان محکوم به حبس ابد بودند.

در طول دو سال حملات مرگبار رژیم صهیونیستی به نوار غزه بیش از ۷۶ هزار نفر در این باریکه پر جمعیت که اغلب آنها را زنان و کودکان تشکیل می‌دادند، جان خود را از دست دادند. همچنین میزان تخریب ساختمان‌ها در غزه به قدری است که گفته می‌شود حدود ۸۰ درصد از آن دیگر قابل سکونت نیست و فلسطینیان آواره شده از جنگ، حتی پس از برقراری آتش‌بس و توقف حملات قادر به بازگشت به منازل خود نیستند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.