صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

با اعلام کمیسیون اصل ۹۰، کارگروه مشترک دولت و مجلس برای آسیب‌شناسی مدیریت منابع آب کشور تشکیل خواهد شد

  • کد خبر: ۳۶۵۳۹۵
  • ۲۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۵
کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی، ضمن آسیب‌شناسی مدیریت منابع آب کشور، در گزارشی اعلام کرد: کارگروهی مشترک با حضور نمایندگانی از وزارت نیرو، جهاد کشاورزی، سازمان برنامه و بودجه و کمیسیون اصل نود مجلس در محل سازمان برنامه با هدف به‌نتیجه‌رساندن یافته‌های آسیب‌شناسی درقالب بازنگری رویه‌ها و ضوابط جاری در موضوع مدیریت منابع آب کشور تشکیل شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد معتمدی‌زاده، سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس، در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه، ۲۲ مهر ۱۴۰۴) مجلس شورای اسلامی، گزارش این کمیسیون درخصوص آسیب‌شناسی مدیریت منابع آب کشور را قرائت کرد.

در بخشی از این گزارش، ضمن اشاره به بحران آب و راهکار‌های برون رفت از بحران‌های آبی آمده است: نقش توسعه نامتوازن شهری و صنعتی و تأکید بر خودکفایی در فشار بر منابع آب نباید نادیده گرفته شود. در حقیقت، اگر اهمیت حیاتی منابع آب در بقای سرزمین و موقعیت گلوگاهی آب در پیشرفت کشور مورد توجه باشد، انتظار می‌رود تا برنامه‌های پیشرفت کشور ذیل «آمایش آب-محور» تعریف شود.

در این گزارش تأکید شد: نتایج حاصل از این آسیب‌شناسی در جلساتی به اطلاع عباس علی‌آبادی وزیر نیرو و سیدحمید پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور رسانده شده است که با موافقت آنان، اکنون کارگروهی مشترک با حضور نمایندگانی از وزارت نیرو، وزارت جهاد کشاورزی، سازمان برنامه و بودجه کشور و این کمیسیون، در محل سازمان برنامه در حال برگزاری است.

کمیسیون اصل نود در بخش دیگری از این گزارش آورده است: هدف این کارگروه به نتیجه رساندن یافته‌های آسیب‌شناسی در قالب بازنگری رویه‌ها و ضوابط جاری است. کمیسیون خود را متعهد می‌داند فرآیند بازنگری را تا حصول نتیجه دنبال کرده و در این راستا هر ۶ ماه یک بار گزارش پیشرفت کار را به استحضار نمایندگان مجلس برساند.

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، درباره این گزارش، گفت: برخی از دوستان در کمیسیون‌های تخصصی یک اشکالی را در نوع کار بین کمیسیون اصل ۹۰ و کمیسیون‌های تخصصی دارند که ما آن را در جلسه هماهنگی بررسی خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه در انتهای جمع بندی این گزارش نوشته شده به نتیجه رساندن یافته‌های آسیب‌شناسی در قالب بازنگری رویه‌ها و ضوابط جاری است، یعنی این گزارش که از مجلس یازدهم روی آن کار شده، طرز کار را دنبال می‌کند و وارد موضوعات عملکردی نشده است، اظهار کرد: در این راستا مجددا نیاز به هماهنگی بیشتر بین کمیسیون‌های تخصصی و کمیسیون اصل ۹۰ وجود دارد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.