صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آیا مدارس مشهد و خراسان رضوی فردا (چهارشنبه ۲۳ مهرماه ۱۴۰۴) تعطیل می‌شود؟  

  • کد خبر: ۳۶۵۴۹۶
  • ۲۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۲
شاخص کیفیت هوای کلانشهر مشهد در ظهر بیست‌ودومین روز مهرماه، با وقوع طوفان گردوغباری در آستانه وضعیت «خطرناک» و بحرانی برای تمامی افراد قرار گرفت.
نجمه سرباز
خبرنگار نجمه سرباز

به گزارش شهرآرانیوز، با افزایش چشمگیر حجم آلاینده گردوغبار شاهد افزایش شاخص کیفیت هوای کلانشهر مشهد در یک تا ۲ ساعت گذشته با عدد ۲۶۸ هستیم که گویای آلودگی هوا در شرایط «اضطرار» و در آستانه ورود به وضعیت بحرانی است.

خبر تکمیلی:

در همین خصوص، طی اعلام آموزش و پرورش استان خراسان رضوی، با توجه به تماس‌ها و پرسش‌های متعدد در خصوص احتمال تعطیلی مدارس به دلیل آلودگی هوا، یادآور می‌شود تصمیم‌گیری در این زمینه صرفاً در حیطه اختیارات کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان مستقر در استانداری خراسان رضوی است.

بر این اساس، تا این لحظه، این کارگروه هیچ‌گونه تصمیمی مبنی بر تعطیلی مدارس اتخاذ نکرده است.

بدیهی است در صورت تشکیل جلسه کارگروه و اتخاذ هرگونه تصمیم جدید، اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان رضوی مراتب را بلافاصله به اطلاع عموم خواهد رساند.

با این حال اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی، با توجه به شدت فزاینده آلاینده‌های گردوغبار این کلانشهر برای روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهدی، صادر کرد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.