صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

سخنگوی طالبان: در حمله پاکستان به اسپین‌بولدک، ۱۲ غیرنظامی کشته و ۱۰۰ نفر دیگر زخمی شدند | پاکستان: تی‌تی‌پی آغازگر حمله بود

  • کد خبر: ۳۶۵۷۶۱
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۳
ذبیح‌الله مجاهد اعلام کرد که در ساعات اولیه صبح امروز (چهارشنبه، ۲۳ مهر) نیرو‌های پاکستانی با استفاده از سلاح‌های سبک و سنگین به شهرستان اسپین‌بولدک ولایت قندهار حمله کردند که در این حمله، بیش از ۱۲ غیرنظامی کشته و بیش از ۱۰۰ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، سخنگوی طالبان اظهار داشت که نیرو‌های طالبان در پاسخ به این تجاوز، عملیات گسترده‌ای را آغاز کردند که منجر به کشته شدن شمار زیادی از نظامیان پاکستانی، تصرف پایگاه‌ها و مراکز نظامی و به‌دست آمدن سلاح‌ها و تانک‌های پاکستانی شده است.

او همچنین مدعی شد که اکثر تأسیسات نظامی پاکستان در منطقه منهدم شده‌اند و تا ساعت ۸ صبح، کنترل کامل منطقه به دست نیرو‌های طالبان بازگشته است.

مجاهد تأکید کرد: «مجاهدین (طالبان) با روحیه‌ای بالا آماده دفاع از خاک، حریم و مردم افغانستان هستند.»

روایت پاکستان از درگیری‌های مرزی؛ طالبان و تی‌تی‌پی آغازگر حمله بودند

به گزارش رسانه پاکستانی فوتونیوز، درگیری‌های مرزی میان نیرو‌های پاکستان و طالبان افغانستان روز سه‌شنبه در منطقه «کُرّم» از سر گرفته شد و دوره کوتاه آرامش در مرز را پایان داد.

به گفته مقام‌های امنیتی پاکستانی، جنگجویان طالبان افغانستان همراه با افراد وابسته به تحریک طالبان پاکستان (تی‌تی‌پی) بدون هیچ‌گونه تحریک قبلی بر مواضع نظامی پاکستان آتش گشودند.

ارتش پاکستان در پاسخ، حملات دقیق هوایی و توپخانه‌ای انجام داد که منجر به نابودی چندین پُست و خودرو متعلق به طالبان شد.

منابع امنیتی پاکستان تأیید کردند که چندین تانک طالبان منهدم شده و افراد این گروه مواضع خود را ترک کرده‌اند.

همچنین اردوگاه آموزشی طالبان در منطقه نعیم که برای انجام حملات داخل خاک پاکستان استفاده می‌شد، به‌طور کامل نابود شده است.

در گزارش این رسانه آمده: در نبرد شدید در «پُست شمشاد»، ارتش پاکستان در کمتر از یک ساعت چهارمین تانک طالبان را از بین برد. تصاویر شب‌نگار نیز شعله‌های آتش از تانک‌های نابودشده در ارتفاعات ترکمن‌زایی را نشان می‌دهد. به گفته مقام‌ها، جنگجویان طالبان در یکی از پست‌ها پرچم سفید برافراشتند و عقب‌نشینی کردند.

همچنین این رسانه پاکستانی نوشت یکی از فرماندهان کلیدی گروه موسوم به «فتنه‌الخوارج» در این عملیات کشته شده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.