صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

قلندرشریف: مشهد در حمل‌ونقل عمومی، شهری پیشرو است | شهروندان با استفاده از وسایل نقلیه عمومی، به کاهش آلودگی هوا کمک کنند + فیلم

  • کد خبر: ۳۶۵۹۲۳
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۳
  • ۶
شهردار مشهد مقدس گفت: شهروندان با استفاده بیشتر از وسایل حمل‌ونقل عمومی و دوچرخه، در کاهش آلودگی هوا نقش مؤثرتری ایفا خواهند کرد.

محمدرضا قلندرشریف در حاشیه برگزاری مسابقات دوچرخه‌سواری قهرمانی کشور، در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، ضمن اشاره به وضعیت آلودگی هوا در کلان‌شهر مشهد اظهار کرد: متأسفانه این روز‌ها با شدت بیشتری درگیر آلودگی هوا هستیم و همه شهروندان باید در کاهش آن نقش‌آفرینی کنند. مشهد در حوزه حمل‌ونقل عمومی، از شهر‌های پیشرو کشور محسوب می‌شود، اما هنوز با وضعیت مطلوب فاصله داریم.

وی افزود: در حال حاضر، روزانه حدود ۷ میلیون سفر درون‌شهری در مشهد انجام می‌شود که ۵ درصد آن از طریق قطارشهری، ۱۵ درصد با ناوگان اتوبوس‌رانی، ۲۰ درصد با تاکسی و متأسفانه ۶۰ درصد با خودرو‌های شخصی صورت می‌گیرد. طبق قانون جامع حمل‌ونقل کشور، این نسبت‌ها باید به‌صورت معکوس تنظیم شود تا سهم حمل‌ونقل عمومی افزایش یابد.

شهردار مشهد همچنین خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، با بهره‌برداری از چهار خط قطارشهری، سهم مترو در جابه‌جایی شهروندان به‌طور قابل‌توجهی افزایش خواهد یافت. همچنین توسعه ناوگان اتوبوس‌رانی باجدیت در حال پیگیری است و تا پایان این دوره مدیریت شهری، حدود ۵۰۰ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان اضافه می‌شود؛ این در حالی است که طی چهار سال گذشته نیز ۳۵۰ دستگاه اتوبوس جدید وارد چرخه حمل‌ونقل عمومی مشهد شده است.

وی گفت: هدف ما این است که ناوگان اتوبوس‌رانی شهر به حدود ۳۵۰۰ دستگاه برسد. با اضافه‌شدن اتوبوس‌های جدید، تعداد فعلی تا پایان امسال به بیش از ۲ هزار و ۱۰۰ دستگاه می‌رسد.

قلندرشریف تأکید کرد: باوجود محدودیت‌های مالی، توسعه حمل‌ونقل عمومی به‌ویژه در بخش مترو و اتوبوس‌رانی باجدیت دنبال می‌شود، اما شهروندان نیز باید با استفاده بیشتر از وسایل حمل‌ونقل عمومی و دوچرخه، در کاهش آلودگی هوا نقش مؤثرتری ایفا کنند.

وی در پایان اظهار کرد: توصیه اکید من به شهروندان، استفاده از دوچرخه به‌ویژه در مسیر‌های کوتاه است. خوشبختانه دوچرخه‌های اشتراکی شهرداری در نقاط مختلف شهر در دسترس هستند و می‌توانند جایگزین مناسبی برای خودرو‌های شخصی باشند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۳
شهروند گلبهار
۰۸:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۹
آقای شهردار شما دوست دارید مردم از وسیله شخصی استفاده نکنند چرا به داد شهروندان گلبهار نمی‌رسید ومحروم مشهد گلبهار بعد سالها هنوز راه اندازی نشده ومردم آنجا مجبورن هرروز با وسیله شخصی بیایند مشهد وبرگردن
حسین داودی
۱۳:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۸
چرا یکی از مسئولینی که بر منصب قدرت و ریاست در کشور حضور دارند یک نام و نام خانوادگی درستی ندارند واقعاً اینها را از کجای دنیا به ایران آورده اید
ناشناس
۱۹:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۶
با اون اتوبوس های داغون و اسقاطی حتما، دوبار!
یکی از عوامل اصلی آلودگی هوای مشهد همین آهن پاره هایی هست که بهش میگن اتوبوس. انقدررر دود میکنن که نمیتونی داخلشون نفس بکشی! بعدم واسه هر اتوبوس باید حداقل ۲۰ دقیقه منتظر موند و گاهی خیلی بیشتر ،واقعا که...
رضا یوسفی
۰۷:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۶
سلام......منطقه صابر در انتهای صیاد شیرازی در افق مشهد پیشرو آقای شهردار چه جایگاهی دارد ؟ ( ماوای معتادان ...اتباع .....فاقد ساختار شهری )
ناشناس
۱۷:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۵
آلودگی هوای مشهد ۹۰درصد از کارخانه آسفالت شهرداری واقع درجاده کلاته
مشهد
۱۲:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۴
چهار خط مترو تکمیل شده چهار خط بی آرتی تکمیل شده همه اتوبوس ها عالی است همه خوشحال هستیم همه چی عالی است هواهم عالی است شما می گویید فقط تقصیر مردم است حمل ونقل عمومی مشهد فقط در حرف و سخن خوب است می دانید از دهه ۷۰ مترو مشهد در حال ساخت است و هنوز در مجموع بعد از این همه سال به نیمه راه نرسیده است از چهار خط مترو و بی آرتی چقدر تکمیل شده است شما هرچه قدر بگویید همه چیز خوب است واقعیت حرف دیگری می زند هروقت مترو و بی آرتی تکمیل شد آنوقت بگویید مردم از حمل ونقل عمومی استفاده کنند همه می دانیم مشکل از بی تدبیری است مشکل از مردم نیست .