صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

شانزدهمین یادواره بزرگداشت شهدای وحدت برگزار شد | شهیدان «شوشتری» و «محمدزاده» قهرمانان جاودانه وحدت هستند + فیلم

  • کد خبر: ۳۶۶۰۱۳
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۷
شانزدهمین یادواره شهدای وحدت، گرامیداشت سرداران شهید «نورعلی شوشتری» و «رجبعلی محمدزاده»، عصر امروز با حضور جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جمعی از فرزندان شهدای شاخص و خانواده‌های معظم شهدا برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، شانزدهمین یادواره شهدای وحدت، گرامیداشت سرداران شهید «نورعلی شوشتری» و «رجبعلی محمدزاده»، عصر امروز (پنجشنبه، ۲۴ مهر ۱۴۰۴) با حضور سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار احمد اخوان معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی سپاه، سردار حسینعلی یوسفعلی‌زاده مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی و جمعی از فرزندان شهدای شاخص و خانواده‌های معظم شهدا در گلزارشهدای بهشت‌رضا(ع) مشهد برگزار شد.

شهید شوشتری، اسوه اراده و اخلاص بود

سردار حسینعلی یوسفعلی‌زاده، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی، در این مراسم به تشریح ویژگی‌های شخصیتی سرداران وحدت پرداخت و اظهار کرد: همه نزدیکان شهید شوشتری، ایشان را به وسواس در کار می‌شناختند؛ به‌طوری‌که از انجام‌شدن یک کار بار‌ها اطمینان حاصل می‌کرد و تا زمانی که به امور تعیین‌شده رسیدگی نمی‌شد، حتی به امورات شخصی خود نیز نمی‌پرداخت و خواب و خوراک را بر خود حرام می‌کرد.

وی افزود: دومین ویژگی شخصیت شهید شوشتری، رفتار صمیمانه و هم‌افزایی بود که به‌برکت همین روحیه باعث شد خیلی زود به‌عنوان مسیح سیستان، شخصیتی محبوب برای همه هموطنان در این استان باشد. سردار شهید نورعلی شوشتری از ظرفیت مردم استان سیستان و بلوچستان در راستای برقراری و تقویت امنیت پایدار استفاده کرد که این اقدام موفق بود و به‌عنوان یک راهبرد دفاعی انتخاب شد و سیاست دفاعی کشور مبتنی بر وحدت تعریف شد. این‌‌گونه بود که وی لقب شهید امنیت و شهید وحدت گرفت.

سردار یوسفعلی‌زاده خاطرنشان کرد: با همه این تفاصیل و فراتر از این مسائل، آنچه شهید شوشتری را به شخصیت جاویدان در تاریخ پرافتخار انقلاب اسلامی تبدیل کرد، مراتب اخلاص و صداقت او بود که باعث شد تا بعد از شهادت وی، مردم استان سیستان و بلوچستان نام نورعلی را برای فرزندان خود انتخاب کنند.

امنیت و وحدت، ره‌آورد سیره شهید شوشتری

در حاشیه این مراسم، سیدحسین علوی‌مقدم، عضو کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه شورای اسلامی شهر مشهد نیز در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز خاطرنشان کرد: حقیقت آن است که رهبر معظم انقلاب، عبارات زیبایی درباره شهید شوشتری فرموده‌اند که «فعال‌بودن» و «زحمتکش‌بودن» جزو قله‌های آن است. من این را همه‌جا گفته‌ام که نکته بارز زندگی این شهید عالی‌قدر به همین است که منزل او مشهد بود، دفتر محل کارش در تهران قرار داشت، اما تمام زندگی خود در هر ساعت و لحظه را وقف وحدت و رسیدگی به درد مردم مظلوم و سرافراز سیستان و بلوچستان می‌کرد.

وی ادامه داد: این یک هنر بزرگ است که با دست خود مردم و اهالی بومی، امنیت منطقه تأمین شود. ره‌آورد بزرگ شهید شوشتری نیز همین بود که توانست امنیت را در سایه ضرب اقتدار نظامی در اعتماد عمومی حاصل کند. این میراث بزرگ و ارزنده شهیدان شوشتری و محمدزاده است که اکنون به‌عنوان یک درس بزرگ، پیش پای ما قرار دارد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.