صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

«ملاکمال صلاحی‌زهی» از معتمدین بلوچ ترور شد ‌

  • کد خبر: ۳۶۶۵۷۳
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۲
«ملاکمال صلاحی‌زهی»، از معتمدین شناخته‌شده بلوچ در شهرستان سرباز از توابع منطقه بلوچستان واقع در جنوب استان سیستان و بلوچستان صبح امروز مورد سوءقصد قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، صبح امروز (۲۷ مهر ۱۴۰۴) درپی تیراندازی افراد مسلح ناشناس به خودروی حامل «ملاکمال» در یکی از خیابان‌های شهر ایرانشهر، این معتمد شناخته‌شده بلوچ در دم جان باخت و فرزند وی زخمی و به بیمارستان منتقل شد.

ملاکمال از چهره‌های مورداعتماد مردم منطقه و از مدافعان نظام جمهوری اسلامی بود که همواره در برابر جریان‌های معاند و مزدوران وابسته به صهیونیسم و استکبار جهانی، مواضعی صریح و قاطع داشت.

وی در سال‌های اخیر، نقش مؤثری در برقراری صلح و حل‌وفصل اختلافات میان طوایف و مردم بلوچ ایفا کرده بود. تلاش‌های او برای ایجاد همبستگی و آرامش در منطقه، موجب شده بود تا هدف هجمه سنگین رسانه‌های معاند و گروه‌های تروریستی وابسته به بیگانگان قرار گیرد.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.