صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

زلنسکی برای حضور در نشست پوتین و ترامپ اعلام آمادگی کرد

  • کد خبر: ۳۶۶۸۷۶
  • ۲۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۷
رئیس‌جمهوری اوکراین، برای حضور در نشست مشترک روسای جمهوری آمریکا و روسیه در مجارستان اعلام آمادگی‌کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، ولادیمیر زلنسکی در جمع خبرنگاران گفت: اگر برای شرکت در یک نشست سه‌جانبه مستقیم با دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه دعوت شوم در آن حضور خواهم یافت.

وی گفت: حتی اگر این دیدار به صورت غیرمستقیم برگزار شود و ابتدا ترامپ با پوتین دیدار و سپس با وی دیدار کند نیز مورد پذیرش خواهد بود.

زلنسکی در عین حال نسبت به انتخاب مجارستان برای میزبانی نشست ابراز تردید کرد و یادآور شد که این کشور روابط پرتنشی با کی‌یف دارد و از نزدیک‌ترین اعضای اتحادیه اروپا به کرملین محسوب می‌شود.

وی تصریح کرد: من باور ندارم نخست‌وزیری که همه راه‌ها را به روی اوکراین بسته است، بتواند برای اوکراینی‌ها کاری مثبت انجام دهد یا حتی نقش متوازنی در این باره ایفا کند.

نشست بوداپست که به ابتکار ترامپ و با هدف میانجی‌گری برای پایان دادن به جنگ اوکراین برنامه‌ریزی شده، ممکن است ظرف چند هفته آینده برگزار شود.

نشست‌های دیپلماتیک پیشین ترامپ، از جمله دیدار با پوتین در آلاسکا، تاکنون به هیچ پیشرفت ملموسی برای پایان دادن به جنگ اوکراین منجر نشده است.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.