صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

سیدورف، غایب بزرگ بازی‌های آسیایی استقلال

  • کد خبر: ۳۶۷۴۱۱
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۱
مشاور باشگاه استقلال و چهره سرشناس دنیای فوتبال، در هیچ‌یک از بازی‌های آسیایی استقلال در تهران یا دیگر کشور‌ها حضور نداشته و این بازی‌های مهم را از محل زندگی خود تماشا می‌کند.

گروه ورزش|شهرآرانیوز: کلارنس سیدورف که در فصل جاری به عنوان مشاور باشگاه استقلال فعالیت می‌کند، از همان ابتدا نقش دقیقش در باشگاه روشن نبوده است.

سیدورف تاکنون سه بار به ایران سفر کرده و هر بار پس از حدود پنج روز کشور را ترک کرده است.

در این ایام نیز باشگاه تلاش کرده با انتشار تصاویر حضور او در تمرینات و کمپ، فعالیتش را پررنگ جلوه دهد، اما مشخص نیست استقلال تا چه حد از تجربه و شبکه ارتباطی بین‌المللی او بهره برده است.

ابهام اصلی، نبود شفافیت در جزئیات قرارداد و نوع همکاری است. حضور کوتاه‌مدت و مشغله سیدورف در شبکه تلویزیونی اروپایی باعث شده امکان اثرگذاری او در امور روزمره و مدیریتی باشگاه محدود باشد. با این حال، ظرفیت بین‌المللی او می‌تواند فرصتی برای ارتباط با باشگاه‌ها و نهاد‌های فوتبال اروپا باشد.

در حوزه داخلی، حضور او کمتر کارآمد است و استقلال ممکن است نیازمند یک مشاور ایرانی باشد تا امور روزمره و هماهنگی با کادر فنی و بازیکنان را پوشش دهد. اما سوال این است که چرا هر بار استقلال در رقابت‌های آسیایی یک بازی مهم پیش رو دارد، سیدورف نیست؟ آیا حضور این مربی در یک بازی داخلی می‌تواند دردی از این تیم دوا کرده و برای استقلال کارآمد باشد و مشاوره مطلوبی را در اختیار این باشگاه قرار دهد؟

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.