صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

درخشش فیلم‌سازان مشهدی در جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۶۷۸۲۰
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۴
«رادیون» و «سرود کلنل»، دو فیلم کوتاه از هنرمندان مشهدی، امسال توانستند نام خراسان رضوی را در میان برترین‌های چهل‌ودومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران جای دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، فیلم کوتاه «رادیون» به کارگردانی مهدی جهانی از مشهد، موفق به دریافت لوح افتخار بخش فیلم‌های اقتباسی شد.

فیلم داستانی «رادیون» اثری انسانی و احساسی است که با نگاهی نوستالژیک به دهه پنجاه شمسی، عشق، خانواده و نقش ارتباطی رادیو را در پیوند عاطفی انسان‌ها بازخوانی می‌کند. این فیلم به گفته‌ کارگردانش تلاشی است برای بازآفرینی حس صمیمی و آرام زندگی ایرانی در سال‌هایی که صدا و موسیقی، پل ارتباطی دل‌ها بود.این فیلم محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج و با مشارکت مؤسسه فرهنگی هنری شهرآرا است.

اثر دیگر، فیلم کوتاه «سرود کلنل» به نویسندگی و کارگردانی سجاد مشتاق و تهیه‌کنندگی محمد طهان و انجمن سینمای جوان مشهد است که عنوان «بهترین فیلم از نگاه ملی» را از آن خود کرد. این فیلم با نگاهی تاریخی، به آخرین روز زندگی کلنل محمدتقی‌خان پسیان می‌پردازد و روایتگر سربازی در دسته موسیقی نظامی است که در آستانه نبرد، مأمور نواختن مارش جنگی می‌شود.

«سرود کلنل» علاوه بر موفقیت داخلی، در نخستین حضور بین‌المللی خود به سی‌اُمین جشنواره بین‌المللی فیلم پورتوبلو لندن نیز راه یافته و نماینده سینمای کوتاه ایران در این رویداد جهانی است.

حضور این دو فیلم از مشهد در عرصه‌های ملی و بین‌المللی، جلوه‌ای از رشد خلاقیت و پویایی هنرمندان جوان خراسانی در سینمای کوتاه کشور به شمار می‌آید.

چهل‌ودومین جشنواره فیلم کوتاه تهران از ۲۷ مهر تا ۲ آبان ۱۴۰۴ در مجموعه ایران‌مال تهران برگزار شد و در مراسم اختتامیه، برترین آثار با حضور سینماگران، منتقدان و مدیران فرهنگی کشور معرفی شدند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.