صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

رکورد تاخیر در لیگ برتر شکسته شد| چرا بازی خیبر و چادرملو ۱۱ دقیقه تاخیر داشت؟

  • کد خبر: ۳۶۷۹۴۷
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۹
بازی چادرملو و خیبر عجایب کم نداشت، اما عجیب‌ترین اتفاق، تأخیر ۱۱ دقیقه‌ای با یک دلیل متفاوت بود.
کوروش راوی
خبرنگار کوروش راوی

به گزارش شهرآرانیوز، در یکی از دیدار‌های هفته هشتم لیگ برتر، روز گذشته چادرملو اردکان در یزد موفق شد با نتیجه دو بر یک خیبر خرم‌آباد را شکست بدهد و سه امتیاز شیرین به دست بیاورد.

این مسابقه در اقدامی عجیب با ۱۱ دقیقه تأخیر شروع شد و پیگیری‌ها نشان می‌دهد توقف بازی به دلیل اتفاقی بوده که یکی از فیلم‌برداران صداوسیمای استان یزد در جایگاه تصویربرداری رقم زده است.

ماجرا از این قرار است که فیلم‌بردار گروه آنالیز خیبر خرم‌آباد قصد داشت دوربین خود را در طبقه دوم استادیوم و در قسمتی که فیلم‌برداران مستقر می‌شوند قرار بدهد، اما یکی از فیلم‌برداران صداوسیما اعلام کرد اجازه نمی‌دهد کسی به‌جز او و همکارانش در این قسمت جای بگیرد! این در حالی است که در تمام استادیوم‌های کشور چنین اقدامی انجام می‌شود.

بعد از این اتفاق، حسین زرگر، مسئول برگزاری مسابقه، اعلام کرد تا زمانی که فیلم‌بردار در آنجا مستقر نشود، اجازه برگزاری بازی را نخواهد داد و همین موضوع باعث تأخیر در شروع بازی شد.

این ماجرا به‌حدی ادامه داشت که رئیس هیئت فوتبال یزد و تمامی عوامل برگزاری بازی تلاش کردند که مسئله حل شود؛ اما فیلم‌بردار صداوسیمای یزد روی حرف خود پافشاری داشت و اجازه حضور فیلم‌بردار خیبر را در جایگاه نمی‌داد!

درنهایت، با ورود مأموران یگان ویژه، این غائله ختم به‌ خیر و مسابقه بعد از ۱۱ دقیقه تأخیر، در یزد آغاز شد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.